≫ 

Bredli Kuper i Irina Šajk slave rođendan dan za danom, a fanovi se pitaju samo jedno

Bredli je rođen 5. januara, a Irina 6. januara

  • 0
Bradley Cooper, Irina Shayk Bredli Kuper i Irina Šajk; Foto: Profimedia

Američki glumac i producent Bredli Kuper 5. januara 2021. godine proslavlja 46. rođendan samo dan pre nego što njegova bivša partnerka Irina Šajk proslavlja 35. rođendan.

Naime, bivši par koji ima zajedničku ćerku Leu De Senu (3), je rođen istog meseca sa jednim danom razlike, a svi se pitaju gde će biti slavlje i da li će tih datuma biti zajedno, makar zbog malene ćerke kako bi devojčica bila sa roditeljima na njihov poseban dan.

Zvezda filma "A Star Is Born" i bivši "Viktorijin anđeo" su bili zajedno od 2015. do 2019. godine, a nikada nisu priznali šta je pravi razlog njihovog raskida, a ovo je retrospektiva njihove veze.

Izgledali su kao savršen holivudski par, on je bio nominovan za Oskara, a ona je jedan od najlepših supermodela, ali nakon četiri godine od početka veze par je iznenada raskinuo.

Irina je pre Bredlija bila u vezi sa profesionalnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom (35), dok je Bredli bio sa mnogim holivudskim lepoticama.

Kada je njihova ćerka Lea stigla na svet početkom 2017. godine, ova porodica je izgledala neverovatno srećno.

Postoje tračevi da tokom njihove veze ipak nije sve bilo sjajno, jer je Irina nekoliko puta uslikana uplakana, a sve vreme je govorila da je u pitanju prehlada i da joj zbog toga teku suze. Takođe, konstantni tračevi su kružili Holivudom da je Bredli paralelno bio u vezi sa pevačicom Lejdi Gagom (34), s kojom je glumio u filmu "A Star Is Born".

- Ne postoji šansa da su Gaga i Bredli bili zajedno. Oni su samo dobri prijatelji i razgovaraju često - rekao je izvor blizak njima

Samo nekoliko meseci nakon što je Irina podržavala svog partnera dok je imao emotivan nastup sa Lejdi Gagom na dodeli Oskara 2019. godine, par se rastao, navodno zbog njegove preljube. Strani mediji su preneli da je manekenka ta koja je raskinula i da se iselila iz doma u kome su zajedno živeli.

- Bredli je bio emotivno odsutan tokom dugog snimanja filma sa Gagom. Irina i on su pokušali da spasu vezu, ali nešto se promenilo - dodao je izvor.

Nedugo nakon raskida, u januaru ove godine, Irina je u jednom intervjuu rekla: "Teško je pronaći balans između toga da ste samohrana majka i poslovna žena. Verujte mi, postoje dani kada se probudim i pomislim: "Oh, Bože, ne znam šta da radim, raspadam se".

Manekenka je nedavno uslikana kako krišom izlalzi iz Bredlijevog stana u Njujorku, a fanovi širom sveta se nadaju da je na pomolu pomirenje. Nekoliko nedelja nakon toga Irina, Bredli i Lea su uslikani u porodičnoj šetnji, a izgleda da su uprkos svemu ostali u dobrim prijateljskim odnosima.

Mnogi fanovi su već krenuli sa rođendanskim čestitkama jednom od najlepših holivudskih parova ikada.

Video: Irina Šajk i Bredli Kuper su novi Bred i Anđelina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA