Najlepša žena na svetu promenila boju kose, reakcije nisu sjajne: "Kao da si spržila kosu"

Bela Hadid je objavila novu fotografiju na Instagramu i svojom novom promenom izazvala pomešane reakcije obožavatelja

  • 2
Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka i bivši Viktorijin anđeo Bela Hadid (23) je objavila novi selfi na društvenoj mreži Instagram na kom pozira sa novom bojom pramenova u kosi, a reakcije fanova na promenu izgleda su različite.

Naime, Bela je izvukla pramenove u žutoj i crvenoj boji, a nova boja šiški joj je još više istakla plave oči, no u poslednje vreme ne dopada se svima stil najlepše žene na svetu.

Bivši Viktorijin anđeo je počela da se oblači veoma čudno u poslednjih nekoliko meseci, a sada je pored imidža, kako fanovi kažu, "upropastila i kosu".

Može se primetiti da manekenka pozira u duksu sa vojničkim dezenom, dok joj je kosa začešljana na razdeljak i masna pri korenu. U prvom planu su njene prelepe oči koje je uokvirila crnim kreonom, dok je na ruci kojom se fotografisala nosila žuto i crveno upečatljivo prstenje.

Oko vrata je imala dve ogrlice uz vrat sa zelenim i roze priveskom, a fanovi je nisu štedeli komentarima.

"Šta joj je s kosom, izgleda grozno", "Operi kosu Bela!", "Ljudi, prelepa je, ne napadajte je", "Zauvek najlepša žena ikada, "Zašto se trude da se oblače i da izgledaju bezveze, a imaju toliko novca na računu?", "Žele da izgledaju kao supermodeli 90-ih, a nisu im ni blizu", "Kao da si spržila kosu", bili su samo neki od podeljenih komentara na Instagramu.

Sve Beline fotografije sa novim imidžom pogledajte u galeriji, pa ocenite kako se vama dopada njen stil oblačenja u poslednje vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đole

    6. januar 2021 | 11:11

    Daleko je ona od najlepše žene na svetu. A ovo izgleda kao neka perika.

  • majalena

    6. januar 2021 | 11:52

    Ma dajte.Najljepsa zena na svijetu?! Kako da ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA