Najmoćnija penzionerka na svetu je baš oslabila: Nove fotografije rastužile fanove

Alesandra Ambrosio je uslikana u Brazilu u veoma mršavom izdanju

  • 3
Alesandra Ambrozio Alesandra Ambrosio; Foto: Tanjug/AP

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio (39) je iskoristila slobodan dan i provela ga plaži u Brazilu sa svojim prijateljicama, a tom prilikom se videlo koliko je slavna lepotica smršala.

Naime, lepa Brazilka je uslikana u Florijanopolisu u belom kupaćem kostimu i roze šortsu, dok je pozirala na pesku, a na njenom telu se vidi veliki manjak kilograma.

Njen stomak je veoma mršav, noge su joj kao "čačkalice", a guzu i grudi je skoro potpuno izgubila.

Pre nekoliko dana je uživala na jahti sa prijateljima i kada je skočila u vodu, jasno su joj se videla rebra, pa fanovi nekada najprivlačnijeg Viktorijinog anđela kažu da je preterala u mršavljenju.

Lepotica je preko bikinija nosila beli letnji kardigan sa roze ivicama, dok je oko vrata nosila niz zlatnih ogrlica. Na očima je nosila svetlobraon naočare za sunce, a prednji deo kose je zakačila šnalom.

Ona je šetala po pesku, kvasila noge u vodi i opuštala se gledajući u more, a zatim je primetila paparace i dobrovoljno im pozirala.

Ono što se njenim fanovima nije dopalo kada se okrenula jeste njena opuštena guza i višak kože ispod zadnjice.

"Vide joj se rebra koliko je mršava", "Guza joj više nije kao nekada na revijama", "Tužan sam zbog ovih slika. Ne izgleda ona loše, uvek će biti prelepa, ali je mnogo...", "Izgubila je kolagen u telu", "Premršava za moj ukus", "Prezgodna, ali zadnjica joj visi", bili su samo neki od komentara njenih obožavatelja kada su videli pomenute fotografije.

Podsetimo, Alesandra će provesti Božić i Novu godinu sa svojom porodicom u gradu u kom je rođena, s obzirom da skoro celu godinu zbog obaveza provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde živi i radi već godinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA