≫ 

Ljubav cveta nakon 20 godina braka: Glumica objavila intimnu fotografiju sa 25 godina starijim mužem

- Ne mogu da pronađem divniji znak ljubavi od ovog poljupca - napisala je glumica u opisu nove fotografije

  • 3
Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas, Michael Douglas Catherine Zeta-Jones Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Glumica Ketrin Zita Džons (51) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram kojom je raznežila sve pratioce na društvenim mrežama.

Naime, lepotica je objavila selfi na kom ljubi svog supruga Majkla Daglasa (76) s kojim je nedavno proslavila 20. godišnjicu braka, a iza njih se vidi zalazak sunca i more.

Ne mogu da pronađem divniji znak ljubavi od ovog poljupca - napisala je glumica stil Vilijama Šekspira u opisu fotografije.

Pratioci su im u komentarima poručili da su predivan par i stavljali su im emotikone srca. Njihov brak je oduvek privlačio veliku pažnju i kritike zbog velike razlike u godinama, a iako su mnogi mislili da će se brzo rastati, oni su još uvek u srećnom braku. Obožavatelji često komentarišu i njihovu razliku u godinama, pa kažu da Majkl izgleda kao "deda" naspram glumice.

U novembru 2020. godine proslavili su 20. godišnjicu braka. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, zaljubljeni su kao i prvog dana. Danas spadaju u jedne od najdugovečnijih holivudskih parova.

- Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te volela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu - napisala je tada Ketrin.

Jednom prilikom glumica je otkrila kako je upoznala svog muža.

- Upoznala sam Majkla na "Deauville Film Festivalu" 1998. godine. Rečeno mi je da želi da me upozna. Bila sam malo nervozna jer nisam znala šta tačno želi od mene - prisetila se Ketrin Zita Džons u CNN-ovu intervjuu s Larijem Kingom.

Čim ju je upoznao Majkl joj je rekao da će biti otac njene dece, dok je Ketrin odgovorila da je čula za njegovo bahato ponašanje. Kada joj se izvinio i poslao cveće njihova ljubavna priča, koja i dan danas traje, je počela.

Pre 10 godina Majkl je imao rak grla, a mnogi sumnjaju da mu se bolest vratila jer sve teže hoda, velikom brzinom je ostario i stalno se drži za svoju suprugu na crvenim tepisima.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA