Dikaprio na minusu u tankom odelu: Slavni šmeker uslikan kako se smrzava na ulicama Bostona

Leonardova kosa je bila stilizovana u talase, a primetno je da već duže vreme nosi bradu

  • 3
Leonardo DiCaprio Leonardo Dikaprio / Foto: Profimedia/Robyn Beck / AFP

Američki šmeker Leonardo Dikaprio (46) je uslikan na snimanju filma "Dont Look Up" u Bostonu, a tom prilikom je izgledalo kao da se holivudski lepotan "zaledio" na setu.

Naime, zvezda "Titanika" je uslikan na snimanju na kom su pored njega bili zapaljeni automobili, glumci u uniformi policije i specijalaca, kao i ljudi koji su bili zaduženi za bezbednost cele scene, no reditelj Adam Mek Kaj kaže da će to biti veoma smešna satira.

Snimanje filma je nastavljeno i za vreme pandemije korona virusa, a Leo je više puta uslikan kako u privatnom avionu odlazi na lokaciju snimanja.

Njegove koleginice u ovom filmu su Dženifer Lorens i Kejt Blanšet, a gledaoci jedva čekaju da vide Leov novi film. 46-godišnji glumac se ovom prilikom smrzao na snimanju jer je nosio samo sivo odelo na minus dva stepena Celzijusovih koliko je u tom momentu bilo u Bostonu.

Leonardova kosa je bila stilizovana u talase, a primetno je da već duže vreme nosi bradu. Glumac je nosio naočare za vid i sivu kravatu, a i u ovom izdanju glumac je uspeo da očara veliki broj žena.

"Imidž nastavnika", "Njega ništa ne može da učini manje poželjnim", "Vratite nam zavodnika, nemojte da ga zamišljamo kroz ove maske", pisale su duhovite žene.

Poznato je da je holivudski šmeker bio sa mnogim holivudskim lepoticama i Viktorijinim anđelima, a da li će se žene širom sveta i posle ovog filma ponovo "zaljubiti" u Lea, saznaćemo ove godine, kada je najavljena premijera filma.

Podsetimo, na listi holivudskih lepotica koje su "grejale krevet" Oskarovcu našle su se brazilska manekenka Žizel Bundšen, glumica Demi Mur, "gazela" Naomi Kembel, Viktorijin anđeo Miranda Ker, italijanska glumica Madalina Genea, izraelska lepotica Bar Rafaeli i mnoge druge.

Erin Hederton, Ešli Roberts, Blejk Lajvi, Bridžit Mojnahen i Ejmi Adams su se takođe našle na ovoj listi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA