Pamela Anderson objasnila zašto su vegani bolji ljubavnici: Da li se slažete s njenim stavom?

- Možete poboljšati svoje celokupno zdravlje i povećati izdržljivost u spavaćoj sobi odlaskom u vegane - napisala je Pamela

  • 7
Pamela Anderson Pamela Anderson Foto: Profimedia/Abaca Press

Pamela Anderson je jedna od onih koja podržava veganski način ishrane. Svetska seks-bomba objasnila je u svojim tvitovima zašto su vegani bolji ljubavnici od onih koji nisu.

- Vegani postaju bolji ljubavnici. Holesterol u mesu, jajima i mlečnim proizvodima uzrokuje otvrdnjavanje arterija (i ne mnogo više). Usporava protok krvi svim telesnim organima, ne samo srce. Možete poboljšati svoje celokupno zdravlje i povećati izdržljivost u spavaćoj sobi odlaskom u vegane - napisala je Pamela i dodala:

Zdravo telo je seksi telo, a jesti meso NIJE zdravo. To je povezano sa bolestima srca, dijabetesom, moždanim udarom i sa gojaznošću - koji su glavni uzroci erektilne disfunkcije - navodi Pamela i nastavlja:

- Odlaskom u vegane može pomoći muškarcima svih starosnih grupa pojačavaju svoje seksualne performanse i smanjuje rizik od raka prostate istovremeno - napisala je ona i dodaje:

- Niko ne treba da jede meso, pošto možemo dobiti sve što nam je potrebno od zdrave, veganske dijete - ističe Andersonova.

- Svaka osoba koja ode u vegane spašava više od 200 životinja svake godine - završava Pamela.

Pamela Anderson kao Si Džej Parker u seriji "Čuvari plaže":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😁😁😁

    17. januar 2021 | 10:01

    Ako je Pamela rekla onda je 100% u pravu jer ipak ona je prošla sito i rešeto 😁😁😁😁

  • Ilija Cvorovic

    17. januar 2021 | 09:55

    Lupa zena, da se najedes paprika, maunarki, kupusa... i da budes izdrzljiv u krevetu ? Ma idi bre... ja i moja gospodja posle cvaraka, slanine i suvog mesa budimo komsiluk :)

  • Сремац

    17. januar 2021 | 10:14

    Без меса нема секса...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA