≫ 

Ben Aflek u lošem izdanju nakon raskida sa Bondovom devojkom: Jede brzu hranu, a kada se sagnuo...

Slavni holivudski glumac se "prepolovio" nakon ljubavne veze sa Anom De Armas

  • 2
Ben Affleck s tamnom bradom Ben Aflek i Ana De Armas; Foto: Profimedia

Holivudski glumci Ben Aflek (48) i Ana de Armas (32) su nedavno raskinuli nakon godinu dana veze, a sada se može videti ogromna razlika u izgledu slavnog glumca pre i posle emotivne veze sa lepom Kubankom.

Naime, čuveni glumac se teško nosi s raskidom, smršao je, pustio kosu i bradu, a iz kuće ne izlazi, osim kako bi pokupio brzu hranu.

Deo javnosti smatra da je bolje da se Oskarovac teši brzom hranom nego alkoholom. Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u budućnosti da bude sam i precrtao je nežniji pol.

- Shvata da mu je bolje da neko vreme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći drugu priliku. Planira sebe i svoju decu da stavi u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavetovao na celibat. Ostaje da vidi da li će stvarno ostati dugo sam - ispričao je izvor za strane medije.

Prijatelji su Benu i savetovali da radi na sebi i prestane da ulazi u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog meseca". Aflek i de Armas su poslednji put u javnosti viđeni zajedno 28. novembra 2020. godine, a strani mediji pišu da će biti neprijatno kada će morati da promoviše u avgustu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kafu.

Inače, poslednja Benova objava u ponedeljak na Instagramu je malo zabrinula javnost. Pozirao je s Metom Dejmonom u dobrotvorne svrhe i neki njegovi pratioci su primetili da je smršao uprkos tome što ga gledamo kako stalno nosi neku hranu u svoj dom.

"Ben izgleda dosta tužno i neraspoloženo", "Da li je Ben dobro? Izgleda mi malo mršavo", "Gde su mu nestali obrazi?", "Uopšte ne izgleda zdravo ovde", "Bene, zašto si tako mršav?", komentarisali su fanovi.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤦‍♂️🤦‍♂️

    29. januar 2021 | 15:49

    Tolike pare i ti tugujes omg. 🤷‍♂️🤦‍♂️👾

  • dejan karaburna

    29. januar 2021 | 15:50

    Benjamin Geza Bolt , lici na njega!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA