Elizabet Harli (55) objavila sliku u bikiniju: Fanovi joj poručili da izgleda kao devojka

Slavna glumica je ponovo dokazala zbog čega je jedna od najzgodnijih žena u 6. deceniji života

  • 3
Elizabet Harli Elizabet Harli; Printskin/Instagram/lizhurley

Engleska glumica i bivša manekenka Elizabet Harli (55) je objavila seksi fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je istakla grudi u prvi plan, a obožavatelji kažu da izgleda "kao devojka" na slici.

Naime, Elizabet sa razlogom važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti u zrelijim godinama, no sada obožavatelji kažu da glumica izgleda dosta mlađe nego inače.

Inače, glumica je pre nekoliko dana počela da objavljuje fotografije sa plaže i to će raditi u narednih 10 dana kako bi, kako sama kaže, zamislila da je na odmoru, a u realnom životu lepotica se nalazi kod kuće u izolaciji.

- Pravim se da sam na odmoru! Dosadilo mi je da sam kod kuće, pretvaram se da sam daleko i doživljavaću da sam na odmoru gledajući slike iz moje galerije u narednih 10 dana - napisala je glumica koja na pomenutim fotografijama od ranije pozira na Maldivima.

- Odoh da pijem voćni koktel (u realnosti očekujemo 10 centimetara snega). Ostanite kod kuće - napisala je glumica koja se trenutno nalazi u svom domu u Londonu.

Na objavi je prikupila 162.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 1,9 miliona pratilaca. Nove glumičine fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA