Jeziv Mensonov intervju nakon raskida s glumicom: "Fantazirao sam kako joj razbijam lobanju čekićem"

U intervjuu iz 2009. godine Merilin Menson je govorio o raskidu s Evan Rejčel Vud, pa je izgovorio mnoge uznemirujuće stvari

  • 4
Merilin Menson Merilin Menson i Evan Rejčel Vud; Foto: Profimedia/SNP / Backgrid UK

Američka glumica i aktivistkinja Evan Rejčel Vud (33) je u prošlosti govorila o zlostavljanju koje je proživljavala s bivšim dečkom, ali je tek nedavno otkrila o kome se radi.

Naime, glumica je započela vezu sa muzičarem Merilinom Mensonom (52) kada je imala 18, a on 36 godina i ta veza je trajala četiri godine.

- Ime mog zlostavljača je Brajan Varner, svetu poznatiji kao Merilin Menson - započela je svoju objavu na Instagramu, a jednom prilikom je otkrila i da je silovana u jednoj vezi, ali nije otkrila o kom bivšem dečku se radi, no sada svi nagađaju da je reč upravo o Mensonu.

Merilin Menson je prvo porekao sve optužbe za zlostavljanje i rekao da su svi njegovi odnosi bili sporazumni, međutim isplivao je jedan stari intervju u kom je on izrekao neke prilično uznemirujuće stvari.

Naime, u intervjuu iz 2009. Menson je govorio o raskidu s Vuds pa je, između ostalog, rekao da fantazira o tome kako joj "razbija lobanju čekićem"

Na pitanje kako se osećao nakon raskida s glumicom, odgovorio je:

- Najteže mi je bilo na Božić 2008. godine jer nisam razgovarao s porodicom. Po zidovima su mi bili ispisani stihovi i zakačene kesice s kokainom. Bio sam sam i osećao sam se izdanim i napuštenim. Svoje poverenje sam poklonio samo jednoj osobi, ali pogrešio sam u izboru te osobe. To je greška koju svi mogu razumeti. Očajnički sam pokušavao to da popravim. Taj dan sam je nazvao 158 puta, a u isto vreme sam se rezao žiletom po licu i rukama.

U nastavku je rekao da je fantazirao o tome kako je udara čekićem po glavi.

- Znam da je to bilo glupo. Hteo sam da joj pokažem kako me boli da budem bez nje, želeo sam da to fizički vidi. Znam da to sad zvuči kao da izmišljam, ali istina je i baš me briga u šta će ljudi poverovati. Imam ožiljke koji to dokazuju. Često me u intervjuima pitaju govori li moj album o raskidu s njom. Pesma "I Want to Kill You Like They Do In The Movies" govori o mojim fantazijama. Svaki dan sam fantazirao kako joj razbijam lobanju čekićem - rekao je tada što je šokiralo javnost.

Prošle godine, kada je taj komentar ponovo isplivao u javnosti, njegov menadžer je rekao da je komentar "očito intervju rok zvezde koja promoviše novi album, a ne činjenični prikaz".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA