≫ 

Posle 43 godine! Džon Travolta s ćerkom izveo čuvene pokrete iz "Brilijantina" i oduševio svet

Slavni glumac je ponovo odigrao plesne pokrete iz mjuzikla "Brilijantin" sa svojom ćerkom Elom

  • 2
Džon Travolta Džon Travolta; Printskrin: Instagram/johntravolta

Legendarni američki glumac Džon Travolta (66) se pojavio u jednoj reklami sa svojom ćerkom Elom Travoltom (20), gde je pokazao svoje plesačke veštine, koje i dalje poseduje.

Reč je o reklami uoči ovogodišnjeg Super Bowla, a u kojoj se pojavljuju brojni poznati glumci i jedna fitnes instruktorka, a vidi se i kako se javne ličnosti zabavljaju u svom domu za vreme izolacije tokom pandemije Covida-19.

Među njima se pred kraj reklame pojavljuje i holivudska zvezda Džon Travolta, koji je zajedno sa svojom ćerkom otplesao čuvene pokrete iz legendarnog filma.

Iako je odavno zakoračio u sedmu deceniju, Džon Travolta nije zaboravio plesne korake, posebno one sa kojima se proslavio u čuvenom filmu "Brilijantin".

Moderna tehnologija mu nije jača strana, a to se vidi u trenutku kada mu ćerka objašnjava koje dugme na telefonu treba da pritisne kako bi započeo snimanje, ali jedno je sigurno da  čuveni "Dani Zuko" plesačke veštine i dalje poseduje.

Podsetimo, supruga Džon Travolte Keli Preston preminula je sredinom jula 2020. godine u 58. godini života, nakon duge i teške borbe sa rakom dojke. Glumac je njenu smrt veoma teško podneo, ali zato svaki trenutak koristi da bude sa svojom ćerkom Elom i devetogodišnjim sinom Bendžaminom.

Njih dvoje zajedno su delili najdivnije trenutke, sve uspehe, ali i padove. Jedan od najtežih sa kojim su se suočili dogodio se 2009. godine, kada su izgubili sina Džeta, koji je preminuo na porodičnom putovanju na Bahamima, kada je zbog napada pao u kadi i udario glavom.

Imao je samo 16 godina kada je preminuo zbog udarca glavom u kadu tokom jakog napada. Bio je autistično dete i često je imao napade. I nakon svih padova i uspeha, tragedija i sreće, Džon i Keli ostali su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Petog septembra prošle godine proslavili su 28. godišnjicu braka, objavivši emotivnu zajedničku sliku na Instagramu.

- Srećna godišnjica mojoj predivnoj ženi - napisao je tada Travolta, dok je Keli na svom profilu na Instagramu bila nešto opširnija.

- Mom najdražem Džonu, najdivnijem čoveku kojeg poznajem. Dao si mi nadu kada sam se osećala izgubljenom, voleo me strpljivo i bezuslovno... Zasmejavao si me jače nego što je ijedno ljudsko biće ikada moglo... Delio sa mnom najlepše uspone i padove... Ti si san i učinio si mi život toliko lepim! Beskrajno verujem tvojoj ljubavi... Sa tobom znam da ću uvek biti dobro, šta god da se desi... Volim te zauvek i u potpunosti - napisala je Keli tada.

Video: Džon Travolta pre 4 meseca ostao bez supruge: Zahvalio se fanovima koji mu pružaju podršku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole kostic

    4. februar 2021 | 23:38

    ovo je sjano ovakve vesti treba stalno da objavljujete a ne ove bljuvotine sa srpske estrade... Bravo za urednika

  • majalena

    5. februar 2021 | 08:43

    Kul

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA