Kim se pohvalila da je ovo naslikala njena sedmogodišnja ćerka: Ljudi tvrde da je sve lažirala

Kim Kardašijan tvrdi da je ovo naslikala njena 7-godišnja ćerka Nort Vest

  • 5
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila novu Instagram priču na kojoj je prikazala sliku koju je naslikala njena 7-godišnja ćerka Nort Vest, a zatim su je fanovi optužili da je sve lažirala.

Naime, ona je objavila sliku na kojoj se vidi reka, planine, drveće i polja sa cvećem, kao i potpis 7-godišnje devojčice, a zatim su se javili hejteri koji kažu da je nemoguće da je tako mlada osoba naslikala sliku poput ove.

Slika je brzo upoređena sa radom TV umetnika Boba Rosa. Kim je uzvratila na kritike i pitala se zar je moguće da neki sumnjaju da dete ne može da uradi sjajne stvari.

- Kažeš da Nort Vest crta kao Bob Ros, a još crtam "hijeroglife" sa 25 godina? - glasio je jedan od negativnih komentara.

Mnogi ukazuju na "glavni dokaz" da slika nije delo malene Nort pa tvrde da je na njemu potpis devojčice fotošopiran. Ističu i da sve što objavljuje Kim treba uzimati sa rezervom.

U odbranu devojčice i Kim stala je najbolja prijateljica TV zvezde Trejsi Romulus čija ćerka Rajan ide na časove slikanja sa Nort Vest. Ona je na Instagramu napisala da Kim govori istinu, da đaci na tim časovima dobijaju prazno platno, a da zatim slikaju na njemu nedeljama.

Kim je 2019. godine u arapskom izdanju "Voga" isticala da je njena ćerka Nortv Vest izuzetno kreativna. Osim Nort, Kim sa suprugom Kanjeom Vestom ima još troje dece - dečake Sejnta i Psalma, kao i devojčicu Čikago.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    10. februar 2021 | 23:33

    Kome ova slaže priče. Bivša žena mi je bila akademski slikar i ovako nije slikala na fakultetu.

  • majalena

    10. februar 2021 | 23:37

    😂

  • Olga

    11. februar 2021 | 18:38

    Pretera ga ova zena!🤣 Da se ovakav talenat stice plasticnom operacijom pa da poverujemi. Ali ovo..!!!??? Zaista svasta!😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA