Bucnula se lepotica koja je u poslednja 3 meseca zavela dva "bezobrazno bogata" frajera

Ćerka Lajonela Ričija se u poslednje vreme malo ugojila

  • 0
Sofija Riči, Sofia Richie Sofija Riči; Foto: Instagram/sofiarichie

Američka influenserka Sofija Riči (22) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u opuštenom izdanju, a primećuje se da se manekenka ugojila u poslednjih nekoliko meseci.

Naime, ona je prošetala sa prijateljicom u sivom duksu, cnom šortsu i "UGG" čizmama, a tom prilikom se videlo da su joj noge malo deblje nego inače.

Fanovi komentarišu da je "nabacila" nekoliko kilograma, dok je drugi brane i govore kako su "joj noge otekle od treninga".

Na licu je nosila zaštitnu sivu masku, dok je na očima imala naočare za sunce, a delovala je veoma užurbano.

"Prelepa je, ali nije mršava kao nekad", "Meni je prezgodna", "Bucnula se, ali nije strašno", komentarisali su fanovi.

Inače, Sofija je nedavno uslikana na plaži u Majamiju gde je u minijaturnom bikiniju strastveno ljubila svog novog dečka Gila Ofera.

Manekenka je nakon 15 godina starijeg Skota Disika utehu našla u dva bogata naslednika, jednim za drugim.

Ona je u novembru 2020. godine uslikana na sastanku sa Metjuom Mortonom (27), čiji je otac Piter osnovao franšizu "Hard Rock Cafe", a potom je uslikana u društvu drugog bogatog momka.

Sofija je tada bila na plaži u Majamiju s Gilom Oferom, čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer koji je 2013. godine bio najbogatiji čovek u Izraelu, a trenutno je na 394. mestu Forbsove liste najbogatijih ljudi na svetu.

I ona svoje bogatstvo i slavu može zahvaliti svom ocu Lajonelu Ričiju, koji je njoj i njenoj sestri Nikol omogućio da postanu zvezde poznate širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA