Frizer Dženifer Aniston objavio njenu sliku u nestašnoj haljinici i napravio pometnju na internetu!

Fotografija je izazvala neverovatnu pažnju, kao i svaka fotka zvezde "Prijatelja", koja važi za "miljenicu Holivuda"

  • 0
Jennifer Aniston, Dženifer Aniston Dženifer Aniston; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica i producentkinja Dženifer Aniston (52) je 11. februara 2021. godine napunila 52 godine, a fanovi kažu da izgleda bolje nego ikad.

Naime, zvezda "Prijatelja" koja je juče ušla u 53. godinu života odlično izgleda i kao da prkosi starenju. Mnogi prijatelji i fanovi su joj čestitali rođendan, a njen frizer Kris Mekmilan je objavio njenu fotografiju na svom Instagram profilu.

Na fotografiji koju je uslikala u odrazu ogledala ne vidi joj se lice jer ga prekriva kosom, ali u prvom planu su njene isklesane noge i minijaturna svilena haljina. Objava je vrlo brzo prikupila gotovo 30.000 lajkova, a usledilo je i mnoštvo komplimenata za glumicu.

"Vau. Izgleda tako predivno", "Naša kraljica", "Koja lepotica", "Najseksi žena na svetu", "Hvala ti za ovu fotografiju", "Savršena", "Kakva je to rupica?", komentarisali su pratioci.

I njen bivši muž Džastin Teru je komentarisao fotografiju.

- Srećan rođendan, Dženifer. Volim te - napisao je on.

Kris je zatim podelio fotografiju s početka njene karijere kada je snimala seriju "Prijatelji", koja ju je proslavila.

- Gde je sve počelo -  napisao je Kris u opisu objave koja je prikupila 28.000 lajkova.

Podsetimo, Dženifer ima dva braka iza sebe, a evo sa kim se sve zabavljala.

Anistonova se zabavljala sa muzičarem Adamom Duricom (32), glumcem Polom Radom (50) i bila je verena za glumca Tejta Donovana. Udala se za Bred Pita (56) 29. jula 2000. godine, na raskošnom venčanju u Malibuu, a 7. januara 2005. godine, Bred Pit i Dženifer Aniston su se rastali, nakon što je on upoznao glumicu Anđelinu Džoli (44) na setu filma.

Dženifer je zvanično podnela tužbu za razvod braka 25. marta 2005. godine, koja je okončana 2. oktobra iste godine.

Od kada su se razveli, Anistonova je počela da se zabavlja sa Vinsom Vonom (49). U avgustu 2006. godine, ona je porekla tračeve da su njih dvoje vereni, kao i tračeve koji o govore o tome kako je, navodno, on nju zaprosio, pa su te iste godine i raskinuli. Od 2008. do 2009. godine kratko se družila sa muzičarem Džonom Mejerom (42).

Aniston je započela vezu sa glumcem, rediteljem i scenaristom Džastinom Teruom (48) u maju 2011. godine. Sledećeg januara kupili su kuću u losanđeleskom kvartu Bel Air za približno 22 miliona dolara. Verili su se 10. avgusta 2012. godine, a venčali su se 5. avgusta 2015. na svom imanju. Razveli su se dve godine kasnije, krajem 2017. godine, no i danas su u dobrim odnosima. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA