"13 godina otkako sam ih usred snežne oluje nosila na rukama": Džej Lo čestitala blizancima rođendan

- Moje prelepe bebe danas su tinejdžeri! O moj Bože! Ne mogu da verujem da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snežne oluje nosila oboje kući na rukama - napisala je Dženifer Lopez na Tviteru

  • 0
Jennifer Lopez, Dženifer Lopez Dženifer Lopez / Foto: Shutterstock

Američka pop pevačica Dženifer Lopez (51) je objavila video snimak na društvenoj mreži Tviter u kom pozira sa svojom decom, a tom prilikom je objavila veoma emotivan opis, kako bi im čestitala rođendan.

Naime, na video snimku se vidi Dženifer koja leži na krevetu sa svojom decom i priča im koliko je ponosna na njih.

- Moje prelepe bebe danas su tinejdžeri! O moj Bože ! Ne mogu da verujem da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snežne oluje nosila oboje kući na rukama. Iz te mećave izašla su dva savršena kokosova oraha koja su preuredila moj život i naučila me pravom značenju ljubavi - napisala je u opisu objave latino diva.

Dženifer iz 10-godišnjeg braka sa pevačem Markom Entonijem (52) ima blizance - ćerku Emu Maribel Muniz i sina Maksimilijana Dejvida Muniza, koji su danas 22. februara napunili 13. godina.

U video klipu Džej Lo nema šminku i leži u šarenoj, lepršavoj haljini, dok njena deca doručkuju.

- Od dana njihovog rođenja traje najčarobnije putovanje puno avanture i radosti. Ovog jutra osećam toliko emocija... Danas sam veoma emotivna... Tako ponosna i srećna, a slomljeno mi je srce što ne mogu da "zamrznem" vreme. Za moje dve brižne, osetljive i posebne duše za koje znam da će promeniti i preurediti svet na svoje vrlo jedinstvene načine, vaša mama vas voli zauvek - zaključila je Dženifer ispod objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA