≫ 

Moguće odustajanje od intervjua plaćenog više od milion funti! "Zaustavite ga, imajte malo srca"

Stručnjaci za odnose s javnošću slažu se da je već i sama najava unela nemir na dvoru, iako se ne zna šta su tačno Meghan i Hari rekli u intervjuu, smatra da je ovo loš tajming za iznošenje svoje strane priče

  • 1
Opra Vinfri, Megan Markl

Opra Vinfri / Printskrin: Youtube/CBS

Britanski mediji pišu da bi televizijska mreža u Velikoj Britaniji, ITV, mogla odustati od prikazivanja intervjua za koji su američkom CBS-u platili više od milion funti!

Reč je o intervjuu o kojem danima ne prestaje da se priča, onom koji su Megan Markl (39) i princ Hari (36) dali Opri Vinfri (67).

Razlog je, kako navode, zdravstveno stanje princa Filipa (99), supruga kraljice Elizabete II (94), s obzirom na to da mu je ovih dana operisano srce i tvrde kako nije baš u najboljem stanju.

Britanska javnost i ljubitelji kraljevske obitelji mole Megan i Harija da zaustave taj intervju, navodno, upravo zbog princa Filipa.

Kako sada stvari stoje, CBS-u će intervju prikazati u nedelju, a u Velikoj Britaniji, ako sve bude po planu, stiže u ponedeljak.

Ipak, čini se da se ITV ne namerava odreći tog "intervjua godine, a možda i decenije", kako navode oni koji se razumeju u materiju, jer su na svom Tviteru napisali kako intervju donose u ponedeljak.

Stručnjak za odnose s javnošću, Mark Borkovski, rekao je da su Megan i Hari izabrali loš tajming za otkrivanje istine i svega što im se dogodilo dok su živeli u Londonu.

Nakon što je ovih dana izašao trejler u kojem su Saseksovi otkrili razne tajne s dvora, iz Palate kao da je "sudija označio početak utakmice" - u javnost su pustili podatak da je Megan zlostavljala zaposlene Kensingtonske palate u kojoj je sa suprugom živela neko vreme.

Bivši, ali i neki sadašnji radnici su je prijavili i sa dvora kažu da razgovaraju sa njima i utvrđuju šta se sve događalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    5. mart 2021 | 10:59

    Ju ju ju, ako objave intervju ubice deda Panteliju u cvetu mladosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA