Hit reakcija Obamine žene na pitanje da li su vođenjem ljubavi proslavili hapšenje Bin Ladena

- Jeste li one noći, kad je tim specijalaca uhapsio Osamu Bin Ladena po naredbi vašeg muža, proslavili taj događaj vođenjem ljubavi? - upitao je voditelj Mišel Obamu i šokirao mnoge

  • 3
Mišel Obama, Džimi Kimel Mišel Obama i Džimi Kimel; Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Američki voditelj Džimi Kimel ugostio je u svojoj emisiji bivšu prvu damu SAD-a, Mišel Obamu (57), i postavio joj pitanje o vođenju ljubavi sa njenim suprugom, što je ona mudro izbegla.

Naime, Mišel je ovom prilikom promovisala svoju novu kulinarsku emisiju "Waffles + Mochi", a Kimel nije propustio priliku da postavi i jedno škakljivo pitanje, koje joj je jednom prilikom već postavio, ali ona je tada vešto izbegla da odgovori na njega.

- Jeste li one noći, kad je tim specijalaca uhapsio Osamu Bin Ladena po naredbi vašeg muža, proslavili taj događaj vođenjem ljubavi? - upitao je voditelj, na iznenađenje mnogih.

Mišel se i ovaj put brzo snašla, pa je odgovorila u svom stilu.

- Moram reći vašoj publici da si, iz nekog jako bolesnog razloga, vrlo opsednut tim detaljem tog ogromnog istorijskog događaja. Nikad se niko, u istoriji svih razgovora koje sam vodila, nije toliko zakačio za taj jedan detalj kao ti, Džimi Kimelu - odgovorila mu je.

- Još uvek si onaj mali dečak u svojoj spavaćoj sobi, ispod pokrivača s džepnom svetiljkom, koji se nada da ga niko ne vidi - dodala je, a odgovor su gledaoci popratili smehom.

Tokom gostovanja Baraka Obame u istoj emisiji 2020. godine, Džimi je postavio isto pitanje.

- Pretpostavljam da je Mišel spavala u to vreme - odgovorio je tada Barak.

- Istina je u tome da je većinu vremena, kada sam ja završavao s radom, ona dremala. Dakle, Mišel odlazi u krevet oko 9 sati uveče - rekao je tada Barak i negirao da je sa suprugom u tom trenutku vodio ljubav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    17. mart 2021 | 19:16

    Полусвет - нема тога што неће учинити за "популарност". ЈЕДИНО ме чуди да неко озбиљан са њима разговара.

  • Bolest

    17. mart 2021 | 17:50

    Bolest

  • Zeljko

    17. mart 2021 | 21:02

    Za ludnicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA