Bijonse poslala koleginici dirljivu poruku: Tejlor je objavila, pa je nazvala "kraljicom milosti"

Tejlor je oduševio gest koleginice, te je sa fanovima podelila šta je dobila

  • 0
63rd Annual Grammy Awards - Press Room Tejlor Svift, foto: Jordan Strauss

Pevačica Tejlor Svift briljirala je na dodeli Gremi nagrada, jer se nakon ovogodišnje ceremonije upisala u istoriju postavši prva ženska umetnica koja je tri puta osvojila nagradu za album godine, na čemu joj je čestitala i Bijonse.

Naime, Bijonse je svojoj mlađoj koleginici poslala buket cveća te rukom ispisanu poruku u kojoj joj je čestitala na postignutom uspehu.

Čestitke na Gremiju. Bilo je super videti te u nedelju. Hvala što si uvek puna podrške. Šaljem ljubav tebi i tvojoj porodici. B”, napisala je Bijonse.

Tejlor je oduševio gest koleginice, te je sa fanovima podelila šta je dobila.

- Probudila sam se i zatekla cveće kraljice milosti i veličine Bijonse i odjednom je to najbolji petak ikad - napisala je Tejlor uz fotografiju poruke.

Podsetimo, Bijonse i Tejlor su se nakon ovogodišnje dodele Gremija upisale u istoriju. Bijonse je postala najnagrađivanija izvođačica svih vremena, dok je Tejlor postala prva umetnica koja je tri puta osvojila nagradu za album godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA