Najuticajnija blogerka dobila drugo dete: Ime koje je izabrala za svoju princezu ima jako značenje

Slavna blogerka je objavila fotografiju sa tek rođenom bebom, a onda je svojim pratiocima otkrila pol i ime bebe

  • 0
Kjara Feranji, Chiara Ferragni Kjara Feranji; Foto: Instagram/chiaraferragni

Italijanka Kjara Feranji (33), koja je najuticajnija blogerka na svetu, je pre nekoliko sati na svet donela drugo dete.

Naime, slavna blogerka je objavila fotografiju sa tek rođenom bebom, a onda je otkrila pol i ime bebe.

Na fotografiji Kjara u rukama drži tek rođeno dete, a u opisu piše:

- 23. mart 2021. Naša Viktorija - piše u opisu fotografije na kojoj je prikupila više od 3,5 miliona lajkova, kao i niz čestitki u komentarima.

Kjara je zatim objavila Instagram Stori u kom je pokazala da njen muž Fedez plače dok drži novorođenu bebu. Osim Viktorije imaju i sina Leona Lucija koji ima 2 godine.

Od 2018. godine Kjara je u braku sa slavnim italijanskim reperom Fedezom, a njihovu vezu od samih početaka prate milioni na društvenim mrežama.

Pred 13 hiljada ljudi na svom koncertu u Veroni, Fedez ju je izvukao na binu, otpevao pesmu napisanu samo za nju, a onda je izvadio i prelepi dijamantski prsten i zaprosio je. Venčanje Kjare i Fedeza je bilo veoma glamurozno, a par je kao mesto venčanja odabrao Siciliju.

Ko je Kjara Feranji?

Lepa plavuša poreklom iz Italije je 2009. godine pokrenula blog koji je prerastao u modnu imperiju i tako je postala poznata širom sveta, dok se njeno mišljenje i te kako ceni u modnoj industriji.

Njen blog "The Blonde Salad" je zamišljen kao zbirka putopisa koje je pisala dok je boravila u Americi usavršavajući engleski jezik, a vremenom se pretvorio u blog posvećen isključivo modi.

Do 2011. godine je postala omiljeno lice među svetskim modnim blogerkama, a njen blog je već imao preko šest miliona poseta mesečno i iste godine je dobila brojne nagrade kao jedna od uticajnijih figura u modnom svetu.

Ona se 2013. godine preselila iz Milana u Los Anđeles, gde je otvorila svoju kompaniju u kojoj je zaposlila 10 ljudi.

Studirala je Međunarodno pravo na Bokoniju, koje i dalje nije završila, a osim blogovanjem bavi se i dizajnom. Cipele sa njenim potpisom uspešno se prodaju širom Evrope, a Kjara insistira da svi materijali od kojih se proizvode budu iz Italije.

Njena pojavljivanja na modnim događajima se "debelo" plaćaju, reklamiranje brendova na Instagramu ima posebno visoku tarifu, a cifru od 8 miliona dolara godišnje zarađivala je pre 30. godine.

Moja tajna je u tome što sam uvek bila svoja. Nikad se nisam previše trudila – izjavila je jednom Kjara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA