Skriveno značenje ogrlice Megan Markl i šta to govori o njenom mentalnom stanju

Lapis lazuli pomaže u samoizražavanju i otkrivanju nečije unutrašnje istine, navodi se u opisu ogrlice koju nosi Megan Markl

  • 0
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl (39) se nedavno pojavila u emisiji "The Late Late Show With James Corden" preko Fejs Tajma i tom prilikom je nosila kristalnu ogrlicu s posebnim značenjem.

Naime, vojvotkinja od Saseksa je uparila svoju haljinu sa ogrlicom koja ima privezak od kristala lapis lazulija u obliku trapeza i čija je cena 1.295 dolara.

Ogrlica je iz "The Airelume" kolekcije talismana koje dizajnira njen prijatelj Tarin Tumi.

- Lapis lazuli pomaže u samoizražavanju i otkrivanju nečije unutrašnje istine - navodi se u opisu proizvoda.

- Ovaj kamen se smatra znakom iskrenosti i mudrosti i posebno je koristan svima onima kojima je potrebno jačanje samopouzdanja i čvršća veza sa svojim unutrašnjim glasom - piše u opisu.

Njen kratki nastup u ovoj emisiji desio se samo nekoliko dana pre velikog intervjua kod Opre Vinfri, tokom kojeg je Vojvotkinja od Saseksa rekla da se oseća oslobođeno i da bi konačno mogla da govori u svoje ime. Tada su se dotakli tema poput rasizma i mentalnih bolesti.

Fotografiju ogrlice pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA