Alek Boldvin (62) izgleda sjajno, ali pažnju fanova "ukrala" je njegova 26 godina mlađa supruga

Hilarija je pre svega nekoliko meseci rodila sina Eduarda i već izgleda sjajno

  • 1
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin Hilarija Boldvin, Alek Boldvin, Foto: Tanjug/AP

Poznati američki glumac Alek Boldvin (62) i njegova supruga Hilarija (36) su pre manje od dva meseca dobili ćerku Luciju, samo pet meseci nakon što je Hilarija rodila sina Eduarda, a roditelji uprkos obavezama koje nameće imanje šestoro dece, uspevaju da izađu na kraj sa svim.

Tome svedoče i paparaco fotografije para, koji je ulicama Njujorka šeta i šopingovao sa troje dece.

Iako Boldvin u sedmoj deceniji izgleda sjajno, po mišljenju fanova, te je veoma posvećen deci, pažnju je ovog puta dobila njegova supruga Hilarija.

Hilarija je pre svega nekoliko meseci rodila sina Eduarda i već izgleda sjajno, a njen mladalački izgled dodatno je naglasila kežual stajlingom.

Kako je slavni par izgledao u šetnji, pogledajte u galeriji:

Boldvinova je za ovu šetnju izabrala majicu na tufne, crni kardigan i svetliji džins, a fanovi su primetili da se već vratila u top formu.

"Hilarija izgleda sjajno", "Hilarija kao da nije rađala", "Koliko je ova žena lepa i zgodna", "Hilarija je top", samo su neki od komentara fanova.

Podsetimo, rođenje malene Lucije, koja je na svet došla samo pet meseci nakon što je Hilarija rodila Eduarda, pokrenulo je lavinu komentara. Boldvin je želeo da tome stane na put, te je otkrio da im je ćerku na svet donela surogat majka.

Video: Terminator se vakcinisao protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    9. april 2021 | 00:19

    Alek Boldvin ne izgleda sjajno.Izgleda taman kako cikica od 63 godine izgleda. A ona pored njega kao cerka pa deluje jos matorije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA