Lejdi Gaga jedva prepoznatljiva i u nezgodnoj pozi uhvaćena na snimanju filma "House of Gucci"

Slavna pevačica i glumica uslikana na setu Ridlijevog filma u elegantnom izdanju

  • 0
Lady Gaga,Lejdi Gaga

Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i glumica poreklom iz Italije Lejdi Gaga (35) je uslikana na ulicama Rima dok je snimala novi film u veoma elegantnom izdanju.

Naime, slavna pevačica se već neko vreme nalazi u Italiji gde snima film "House of Gucci" u kom tumači ulogu udovice Mauricija Gučija (1948-1995) Patricije Ređijani.

Italijanka Patricija Ređijani se 1973. godine udala za naslednika modnog brenda "Gucci", a kada ju je ostavio zbog mlađe žene naručila je njegovo ubistvo.

Čuveni reditelj Ridli Skot (83) je želeo da prikaže upravo njihovu ljubavnu priču koja je trajala godinama, a zatim i Patricijino planiranje atentata na svog muža.

Film je zasnovan na knjizi "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder" iz 2001. godine, a premijera filma je najavljena za američki Dan zahvalnosti 24. novembra.

Ovom prilikom Gaga je uslikana u ružičastoj haljini i crnim salonkama, dok je u ruci nosila braon bundu i kožnu tašnu u istoj boji. Na rukama je imala crne rukavice, dok je oko vrata nosila ogrlicu od tamnih bisera.

Kosu je podigla u punđu, a poznato je da Gaga zbog uloge već neko vreme ima braon boju kose, kako bi što bolje dočarala ulogu Patricije. Nove fotografije sa seta Ridlijevog filma pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA