Posle pljačke je rekla da se više nikad neće slikati s nakitom, a sad nosi ogrlicu od 150.000 $

Dijamantsku ogrlicu je za Kim izradio "Jay Feder Jewelers" poznat po tome što je jedan od najpopularnijih draguljara na svetu

  • 0
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan: Foto: Profimedia/JACK/BACKGRID/Backgrid USA

Dijamantska ogrlica koju oko vrata nosi rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) na društvenim mrežama vredi 150.000 dolara, a ne 40.000, kako je prvobitno procenjena.

Naime, američki "Radar" je saznao da novopečena milijarderka ima vrat okićen sa puno karata - koji koštaju više od kuće nekih ljudi.

Izvor koji ima direktno saznanje o ogrlici kaže da najnoviji komad nakita zvezde "Keeping Up With The Kardashians" ima približno 100 karata i vredi 150.000 dolara! To je tri puta više od iznosa koji su u sredu prijavila druga prodajna mesta.

Ogrlicu je za Kim izradio "Jay Feder Jewelers" poznat po tome što je jedan od najpopularnijih draguljara na svetu.

Kim je uslikala selfi u dekoltiranoj sivoj majici i pokazala je svoj izuzetan komad nakita, sa kog niko nije mogao da skloni pogled.

Pre skoro 5 godina Kim je obećala da više nikada neće pokazivati svoj dijamantski nakit na društvenim mrežama, nakon što su je opljačkali u Parizu tokom nedelje mode, u oktobru 2016. godine. Za taj trenutak Kim je rekla da je najstresniji u njenom životu, jer je bila oružana pljačka u pitanju, a ona je od tada povećala broj telohranitelja koji je prate u stopu.

Fotografiju ogrlice pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA