≫ 

Anđelina bez šminke, jednostavno obučena, ali zbog ovog detalja posle dužeg vremena izgleda izazovno

Slavna holivudska glumica i najmlađa ćerka Vivijen su same uživale u "mama i ćerka" vremenu

  • 4
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Holivudska glumica i jedna od najlepših žena na svetu Anđelina Džoli (45) je uslikana sa svojom najmlađom ćerkom Vivijen Džoli Pit (12) na ulicama Los Anđelesa u Los Felizu, a tom prilikom slavna lepotica nije nosila brushalter.

Naime, Anđelina i najmlađa ćerka vole da provode vreme zajedno, a ovog puta su krenule u kupovinu namirnica i to je jedan od retkih izlazaka ove slavne porodice za vreme pandemije korona virusa.

Anđelina i njenih petoro maloletne dece su već mesecima izolovani u njenoj luksuznoj vili na Hiden Hilsu, u kojoj ih je do nedavno posećivao samo njen bivši muž Bred Pit (56), sve dok nije otkriveno da je započeo vezu sa Nikol Poturalski (27), s kojom je brzo i raskinuo.

Jedino je najstariji sin Medoks (19), koji je punoletan, već neko vreme na Univerzitetu u Južnoj Koreji, pa se ne viđa sa ostatkom porodice, a nedavno je svedočio i protiv slavnog oca jer su pre nekoliko godina imali fizički okršaj.

Anđelina i Vivijen su sada uživale u vremenu koje su provele same, a sve vreme su se grlile i vidi se da su jako bliske. Glumica je izgledala pomalo neprepoznatljivo s obzirom da je imala crnu zaštitnu masku preko celog lica, a ona je nosila crn u haljinu poda i crni sako.

Ispod haljine nije nosila brushalter, pa su joj se na suncu nazirale grudi. Vivijen je nosila beli duks, crni šorts i crne patike, a s vremena na vreme je imala namršteni izraz lica.

Anđelinini najverniji fanovi su već mesecima zabrinuti za njeno zdravlje jer je, kako kažu, "premršava". Mnogi tvrde da je to odraz njenog unutrašnjeg nemira jer se još uvek bori oko starateljstva i nerešenih finansijskih pitanja sa bivšim mužem Bredom Pitom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Renatita

    17. april 2021 | 11:02

    Nikada mi nece biti jasno, prvo se proslave sa pripijenim stvarima, (ultra kratkim), silikonima, sminkom, isticu svoje telo, slikaju se gole a onda kada se proslave krenu da nose krpe, siroke haljinetine, izgladnjuju se do besvesti, ispijenih lica, neuredne, glume ludilo, ozbiljna dijagnoza, imamo i mi takve pacijente, Elena Karic, Jelena Djokovic, da li polude pod stare dane, ne mogu da podnesu starenje ili sta li je.......

  • kokolino

    17. april 2021 | 11:11

    kako je ovo lepa zena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA