Uhapsili pet osumnjičenih napadača na šetača pasa Lejdi Gage: Evo za šta će biti optuženi

Troje osumnjičenih, u dobi od 18 do 27 godina, uhapšeno je u utorak pod optužbom za pokušaj ubistva

  • 0
valley of the dogs, Lejdi Gaga buldozi Foto: Instagram/ladygaga, Instagram/valleyofthedogs

Pet osoba je uhapšeno i optuženo zbog navodne umešanosti u pucnjavu i pljačku šetača pasa Lejdi Gage u februaru ove godine, saopštila je policijska uprava Los Anđelesa.

Troje osumnjičenih, u dobi od 18 do 27 godina, uhapšeno je u utorak pod optužbom za pokušaj ubistva.

Drugo dvoje osumnjičenih, u dobi od 40 i 50 godina, optuženi su za pomaganje u pokušaju ubistva. Losanđeleška policija je dala izjavu u kojoj kažu da su četvorica od pet osumnjičenih dokumentovani članovi bande.

Rajan Fišer, bliski prijatelj pop zvezde koji je šetao pse, upucan je tokom nasilne svađe 24. februara koja je završila krađom dva cenjena francuska buldoga Lejdi Gage i teškim ranjavanjem Fišera.

Snimci s nadzornih kamera kasnije su potvrdili incident, koji je Fišer opisao kao "bliski susret sa smrću".

Detektivi ne veruju da su osumnjičeni ciljali žrtvu zbog vlasnika pasa - poznate pevačice. Dokazi sugerišu da su osumnjičeni znali veliku vrednost njenih pasa i da je to bio motiv pljačke - navodi se u policijskom saopštenju.

Jedna od osumnjičenih je i žena koja je vratila pse samo nekoliko dana nakon što je Lejdi Gaga rekla da je nagrada za pronalazak pasa pola miliona dolara.

Nakon što je vratila pse, žena je povezana s ocem jednog od osumnjičenih za pokušaj ubistva. Očekuje se da će svih pet osumnjičenih biti optuženi, a do tada su u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA