≫ 

Nakon što su uslikani zajedno, Džej Lo opet na istom mestu s bivšim dragim Benom Aflekom

Latino diva se intenzivno druži sa Benom Aflekom nakon što je raskinula veridbu s penzionisanim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom pre dve nedelje

  • 2
Dženifer Lopez, Jennifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Tanjug/AP

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (51) je u nedelju nastupila na koncertu "Vax Live" u Los Anđelesu, čiji je cilj bio da se osveste ljudi koliko je važno vakcinisati se protiv Covida-19.

Naime, pre nego što se popela na pozornicu, Džej Lo se prošetala crvenim tepihom u izdanju u kom je odmah pri dolasku zasenila sve prisutne.

Nosila je upečatljivi kombinezon s dekolteom do pupka, koji je upravo zbog tog detalja mnoge podsetio na njenu legendarnu zelenu "Versace" haljinu s dodele Gremi nagrada 2000. godine.

Dekolte je naglasila i dijamantskom ogrlicom pa je u ovom izdanju bukvalno zablistala i pokazala da joj je pauza prijala, a zatim je za nastup promenila još nekoliko provokativnih kostima.

Na pozornicu je prvo prošetala u jednom izazovnom kombinezonu sa zlatnim resicama, pa se skinula u šareni bodi koji je u prvi plan stavio njezinu čuvenu zadnjicu, za koju se šuška da ju je osigurala na 27 miliona dolara.

Nastup je završila u žutoj haljinici s izazovnim prorezima u kojoj je pokazala i delić svojih isklesanih trbušnjaka.

Zanimljivo je da je posebni gost na koncertu bio i njen bivši verenik, glumac Ben Aflek (45), s kojim se pevačica intenzivno druži otkako je raskinula veridbu s penzionisanim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45) pre dve nedelje. 

Paparaci su ih za vikend uslikali i u istom automobilu, što je dodatno uzburkalo glasine o pomirenju para koji je svojevremeno stekao nadimak "Benifer".

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004., a novim fotkama podgrejali su glasine da su svojoj ljubavi odlučili da pruže drugu šansu i prilog tome jeste i Aflekova izjava o Džej Lo u jednom njegovom nedavnom intervjuu.

- Ona je najveći radnik kog sam u životu upoznao. Talentovana je jako, ali uz to je i puno radila na sebi i svom uspehu tako da sam jako srećan zbog nje i izgleda da joj se sav trud isplatio - rekao je za "InStyle" i priznao da se ne može da prestane da se divi njenom mladolikom izgledu.

Ipak, njihovi prijatelji tvrde da između njih dvoje ne postoji ništa više od prijateljstva.

- Samo su prijatelji i to već dugo godina - rekao je izvor blizak njima.

Ben se nakon raskida s Lopez venčao s kolegicom Dženifer Garner s kojom je dobio troje dece, ali 2018. godine su se razveli, a nedavno je raskinuo vezu i sa 16 godina mlađom glumicom Anom de Armas koja mu je navodno slomila srce.

Lopez se posle Afleka udala za pevača Marka Entonija s kojim je dobila blizance, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine još uvek ih veže blisko prijateljstvo. Zadnje četiri godine bila je u vezi s Aleksom Rodrigezom, za kog se takođe verila, a raskid su potvrdili zajedničkim saopštenjem za medije pre dve nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA