Ben Aflek na "preslišavanju" kod bivše žene, nakon što su ga paparaci uhvatili u kolima Džej Lo

Bivši supružnici su se sastali kako bi odveli decu na lokalni bazen, a tom prilikom su imali dugačak i intenzivan razgovor

  • 2
Ben Affleck, Jennifer Garner, Ben Aflek, Džeifer Garner Ben Aflek i Dženifer Garner; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Ben Aflek (48) je uslikan sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner (49) nakon što je uslikan u automobilu bivše verenice Dženifer Lopez (51), od koje se rastao pre 17 godina.

Naime, bivši supružnici su se sastali kako bi odveli decu na lokalni bazen, a tom prilikom su imali dugačak i intenzivan razgovor.

Priča se da Garnerova, s kojom je Ben bio u braku od 2005. do 2018. godine, nadgleda ljubavni život bivšeg supruga i da ga često i savetuje, a sada je izgledalo kao da pričaju upravo o latino zvezdi Džej Lo, s kojom je Aflek viđen nekoliko puta u poslednjih nekoliko dana.

Iako su vodili dug razgovor, čini se da su bivši supružnici ipak u dobrom odnosu jer su se s vremena na vreme zajedno smejali.

- Proradila ženska sujeta nakon što je viđen sa Džej Lo, pa se brže bolje sastala s njim - glasio je komentar na račun Dženifer Garner.

- Prelepi su i dalje kao par, nadam se da će se pomiriti - glasio je komentar mnogih fanova koji navijaju da se glumci pomire 3 godine posle razvoda.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez provodi vreme sa svojim bivšim verenikom, glumcem Benom Aflekom (48).

Naime, glumac je u poslednjih nekoliko dana više puta snimljen ispred pevačicinog doma u Los Anđelesu, a čak su i uslikani zajedno u automobilu.

Njih dvoje su se upoznali na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su vereni od 2002. do 2004., a novim fotkama podgrejali su glasine da su svojoj ljubavi odlučili da pruže drugu šansu i prilog tome jeste i Aflekova izjava o Džej Lo u jednom njegovom nedavnom intervjuu.

- Ona je najveći radnik kog sam u životu upoznao. Talentovana je jako, ali uz to je i puno radila na sebi i svom uspehu tako da sam jako srećan zbog nje i izgleda da joj se sav trud isplatio - rekao je za "InStyle" i priznao da se ne može da prestane da se divi njenom mladolikom izgledu.

Ben se nakon raskida s Lopez venčao s kolegicom Dženifer Garner s kojom je dobio troje dece, ali 2018. godine su se razveli, a nedavno je raskinuo vezu i sa 16 godina mlađom glumicom Anom de Armas koja mu je navodno slomila srce.

Lopez se posle Afleka udala za pevača Marka Entonija s kojim je dobila blizance, a uprkos tome što su se razveli 2013. godine još uvek ih veže blisko prijateljstvo. Zadnje četiri godine bila je u vezi s Aleksom Rodrigezom, za kog se takođe verila, a raskid su potvrdili zajedničkim saopštenjem za medije pre dve nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA