Anđelina Džoli konačno progovorila o svom ljubavnom životu: "Tako sam dugo sama..."

- Imam šestero vrlo sposobne dece. Naravno da se probudim i samo pomislim: "Moram da se uverim da su dobro. Moram da se uverim da su mentalno dobro " - rekla je Anđelina Džoli

  • 2
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Anđelina Džoli je u novom intervjuu za "E!News" progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da je već dugo sama.

Naime, slavna glumica se pre nekoliko godina razvela od Breda Pita, s kojim ima šestoro dece, pa se našalila da je "veoma dugo sama".

Anđelina, koja trenutno promoviše svoj najnoviji film "Those Who Wish Me Dead", govorila je o tome kako uspeva da odgaja decu kao samohrana majka.

- Imam šestero vrlo sposobne dece. Naravno da se probudim i samo pomislim: "Moram da se uverim da su dobro. Moram da se uverim da su mentalno dobro " - rekla je Anđelina.

Ali iskreno, mislim da se pre nekoliko godina sve promenilo i sada oni misle: "Moram da se uverim da je mama dobro."

- Oni se tako dobro brinu o meni, a mi smo takav tim. Tako da imam vrlo veliku sreću ... Da, brinem. Uvek sam ja ta koja brine, ali ih obožavam. Oni su kul ljudi - rekla je Anđelina.

Ona je nedavno odgovarala na pitanja novinara, koji su želeli da znaju zašto poslednjih godina skoro da je i nije bilo na filmskom platnu, niti se bavila rediteljskim poslom.

- U tome me je sprečavala zahtevna porodična situacija - kratko je odgovorila Džolijeva, misleći na razvod od glumca Breda Pita i borbu za starateljstvo.

Inače, glumica sve čini kako bi njeni naslednici, blizanci Noks i Vivijan, Šajlo, Zahara, Paks i Medoks, na najbezbolniji način prošli kroz težak period, pa sa njima najviše vremena provodi kod kuće i brine o njima.

- Nikada sebe nisam zamišljala kao mamu u tradicionalnom smislu. Osećam da mi za to nedostaju sve veštine i da nisam dobra, ali se snalazim. Deca su mi poprilično otporna, izdržljiva, lako se prilagođavaju i pomažu mi. Volim što su porasli, pa sada mogu sa njima da sedim celu noć i razgovaram - završila je glumica, koja je sa bivšim mužem u lošim odnosima i bori se s njim oko starateljstva nad decom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA