≫ 

Najzgodnija braća Holivuda pošla zajedno na večeru: Čik probajte da izaberete koji je bolji frajer

"Vau, savršeni su", "Iju ne mogu da se odlučim", "Prezgodni", "Obojica imaju taj neki šarm, ali Kris je ipak "žešći"", "Ja preferiram Lijama jer je mlađi", neki su od komentara

  • 0
Chris Hemsworth, Liam Hemsworth Lijam i Kris Hemsvort; Foto: KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Australijski glumci Kris i njegov mlađi brat Lijam Hemsvort uslikani su kako odlaze na zajedničku večeru, a tom prilikom obožavateljke su prokomentarisale da ne mogu da se odluče koji brat je "bolji frajer".

Naime, zgodna braća su stigla u jedan restoran u Sidneju, a tom prilikom su se našli sa suprugom Meta Dejmona, Lusijanom Baroso. Nije poznato da li je bio u pitanju poslovni ili prijateljski sastanak, ali braća su tom prilikom izgledala savršeno.

Stariji brat Kris se pojavio u beloj majici, tamnim farmerkama i bež košulji, a obuo je poluduboke braon čizmice. Na licu je nosio tamne naočare za sunce i izgledao je veoma zavodljivo.

S druge strane, njegov 7 godina mlađi brat Lijam se takođe prošetao u beloj majici, bež pantalonama i belim dubokim patikama sa bež pertlama. Lijam je ovom prilikom imao malo dužu kosu, a takođe je nosio crne naočare za sunce na glavi i crni kačket u rukama.

Žene bukvalno ne mogu da se odluče koji brat bolje izgleda, ali su saglasne da su obojica opasni frajeri.

"Vau, savršeni su", "Iju ne mogu da se odlučim", "Prezgodni", "Obojica imaju taj neki šarm, ali Kris je ipak "žešći"", "Ja preferiram Lijama jer je mlađi", glasili su komentari obožavateljki širom sveta.

Fotografije holivudskih glumaca pogledajte u galeriji u tekstu i napišite nam koji brat po vašem mišljenju bolje izgleda.

Video: Gledajte i uzdišite: Izašao je novi kalendar seksi vatrogasaca iz Australije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA