Lejdi Gaga u jezivoj ispovesti priznala: Producent me silovao, imala sam 19 i ostala trudna...

- Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela - otkrila je Lejdi Gaga

  • 6
Lady Gaga,Lejdi Gaga Lejdi Gaga; Foto: Tanjug/AP

U emotivnom intervjuu prikazanom u premijernoj epizodi emisije "The Me You Can’t See", kod Opre Vinfri i princa Harija, Lejdi Gaga je prvi put otvoreno govorila o silovanju koje je proživela kao tinejdžerka, a za koje je prošle godine otkrila da se dogodilo.

- Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela... Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru - započela je svoju priču Oskarovka, pa je istakla kako je "otupela" nakon napada i učinila sve da potisne traumu, ali i rešila neželjenu trudnoću koja se desila u tom strašnom činu.

Pevačica je briznula u plač opisujući detalje, ali nije imenovala producenta. Upozorila je sve da je muzička industrija, kao i filmska, meta za seksualne predatore.

- Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu - zaključila je Lejdi Gaga

Kazala je kako tek danas može otvoreno da govori o svemu, a da se u to vreme instinktivno zatvorila u sebe. Doživela je, kako kaže, nervni slom i završila na psihijatriji. Put do oporavka bio je dug, a pop zvezda danas želi da ukaže na probleme u industriji, kako se oni više ne bi događali drugim devojkama i ženama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    21. maj 2021 | 16:12

    Ако сам добро разумео текст, она је трговала ! Дала му је а он јој је за узврат обезбедио каријеру.

  • Mrcke

    21. maj 2021 | 17:46

    Sve pevacice i glumice silovane....ma jeli moguce.

  • mima

    21. maj 2021 | 16:59

    jadnica, silovana, bas je zalim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA