"To što je Kejt postigla je bolje čak od onoga što je princeza Dajana uradila"

Ona dolazi iz porodice srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i Vilijam čvrsto stoji na zemlji

  • 4
Kejt Midlton, Kate Middleton Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Britanska novinarka Kamila Tominej za britanske je medije istakla kako je Kejt Midlton (39), supruga princa Vilijama (38), na putu da postane najveći adut kraljevske obitelji, pišu strani mediji.

Javnost obožava Kejt, a mnogi komentišu kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske porodice. Način na koji je prišla princu Hariju nakon sahrane princa Filipa nešto je o čemu se još uvek priča.

Stručnjaci kažu i kako je brak Kejt Midlton i princa Viliama snažan jer ona ne pokušava zaseniti supruga.

- To što je Kajt postigla je bolje čak od onoga što je princeza Dajana napravila. Uspela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna - kažu stručnjaci dodajući da je Diana postala zvijezda i nestala u toj priči.

Kate je s druge strane ostala prizemljena, kažu.

- Ona dolazi iz porodice srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i Vilijam čvrsto stoji na zemlji - kažu stručnjaci.

Dive joj se jer u većini slučajeva reaguje spontano, a javnost odobrava svaki njen pokret. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno.

Podsetimo, Kejt Midlton se za princa Vilijama udala 2011. godine, imaju troje dece, a mnogu tvrde da Elizabeta II može odahnuti jer kruna ostaje u dobrim rukama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    1. jun 2021 | 09:15

    To sto pokusavju da kreiraju takvu sliku o Kejt, da bi se dopala ljudima, i samim tim monarhija bila voljenija,mocna i prihvatljivija... Niko do sada nije Dajanu presisao niti ce... Sve su njene kopije, Kejt ima podrsku kraljice,svog muza,ceo tim strucnjaka uz sebe,savetodavce,stilistu,frizera,sminkera,sekretaricu,vodjenje socijalnih mreza,vodjenje... Dajana pola toga nije imala.

  • Kiccil

    1. jun 2021 | 19:32

    Dajanu je unistio muz varajuci je sa Kamilom dok Kejt jos uvek ima podrsku od svog muza.Zelim joj da tako i ostane.Inace lepa je zena.🍀

  • lili

    1. jun 2021 | 14:31

    Glupo je uporedjivati njih dve Dijana ce uvek biti orginal ne vredi je kopirati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA