Kim u kombinezonu ispod kog ne nosi brus: Jedan detalj u predelu dekoltea je misterija

Kardašijanka se potrudila da izgleda lepo i izazovno na fotografijama

  • 0
Kim Kardasijan Kim Kardašijan; Foto: Instagram/kimkardashian

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan iznenadila je provokativnim izgledom, a umesto da se komentariše njeno izdanje bez brusa, jedan detalj, takođe u predelu dekoltea, privukao je veliku pažnju.

Kim je pozirala u uskom kombinezonu sa "vojničkim" printom, ispod kog očigledno nije imala brus, a potrudila se da izgleda lepo i izazovno na fotografijama.

Međutim, veliku pažnju privukao je njen dekolte, odnosno bela fleka na grudima koja je "bode oči". Poznato je da Kardašijanka ima problem sa psorijazom, ali ono što se može videti na slici ne izgleda tako.

Na svim objavljenim fotografijama, fleka na koži nema isti oblik, te je jsno da psorijaza nije u pitanju, pa mnogi komentarišu da je Kim sređivala ten u Fotošopu, ali da se "zaigrala".

"Šta je to na grudima, ne mogu lepo ni da gledam gde treba, odvlači pažnju", "Kava je ovo fleka, ne deluje kao psorijaza ili senka", "Toliko godina sređuješ slike u Fotošopu, a i dalje grešiš", "Prelepa si i prezgodna, ali šta je to na grudima?", neki su od komentara.

Podsetimo, Kim je ranije ove godine podnela zahtev za razvodom braka od Kanjea, a naknadno su odlučili da će i dalje zajedno da odgajaju svoje četvoro dece. On se u međuvremenu preselio na imanje u Vajomingu, a Kim je s decom ostala u Hiden Hilsu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA