Fibi iz "Prijatelja": Imala sam neviđenu tremu da pevam sa Lejdi Gagom

- Danima sam vežbala na svojoj gitari i guglala sam refren pesme - rekla je Kudrov

  • 2
Lisa Kudrou Lejdi Gaga Lisa Kudrou i Lejdi Gaga, Printskrin: Youtube/Lady Gaga

Glumica Lisa Kudrou, Fibi iz popularne serije "Prijatelji", i Lejdi Gaga, u čuvenom kafiću iz sitkoma "Central perku" izvele su zajedničkim snagama pesmu "Smelly Cat".

Lisa je priznala da je imala "neviđenu tremu" kada je čula da treba da otpeva svoj veliki hit iz serije sa slavnom pevačicom.

- Bila sam jako nervozna. Morala sam ponovo da naučim pesmicu jer sam je zaboravila. Danima sam vežbala na svojoj gitari i guglala sam refren pesme - rekla je Kudrov u emsiji "The Ellen Show".

Gaga se nakon izvedene pesme zahvalila Lisi i  rekala da je ona bila "drugačija, oa koja je bila potpuno svoja", što je dirnulo glumicu.

- Kada mi je to rekla umalo sam se rasplakala. Pogotovo jer mi je to rekla ona, koja je inspirisala toliko generacija da budu svoji i autentični - rekla je Lisa.

Pored "Prijatelja" i Lejdi Gage, u specijalu su gostovale i brojne poznate ličnosti poput Toma Seleka, Džastina Bibera, Kare Delevinj, Sindi Kraford.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    6. jun 2021 | 20:23

    Какву трему би тек имала да пева са неком певачицом...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA