≫ 

Megan Markl drugi porođaj koštao više od 11.000 evra, ali i to je jeftino u odnosu na prvi

Lilibet Dajana je prva američka državljanka koja je svojim rođenjem postala kandidat za britanski tron

  • 1
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl (39), vojvotkinja od Saseksa, pre nekoliko dana na svet je donela ćerku Lilbet u bolnici Santa Barbara Cottage, u kojoj je porođaj višestruko jeftiniji u odnosu na porođaj od pre dve godine, kada je Megan rodila prvo dete, sina Arčija.

Ova bolnica je najbliža domu u kojem živi sa Harijem i Arčijem, svega nekoliko minuta vožnje u gradu Santa Barbari u Kaliforniji.

Meganina i Harijeva ćerka Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem, već postala kandidat za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, Lilbet će imati dvojno državljanstvo, američko i britansko.

Kako piše Daily Mail, bolnica u Kaliforniji, porođaj prirodnim putem se naplaćuje oko 11 hiljada evra, a porođaj carskim rezom dvostruko je skuplji, 23 hiljade.

Bolnica Santa Barbara Cottage je moderno uređena, sobe imaju WiFi i monitore, a hrana je roditeljima dostupna uvek. Pratnja porodilje ima vlastiti kauč, a dostupne su i hidromasažna kada, kao i  terase za odmor i opuštanje.

Cena porođaja u bolnici Portland, gde je Megan pre 2 rodila sina, iznosi gotovo više od 25 hiljada evra, a u istoj bolnici rađale su i druge poznate mame, kao što je modna dizajnerka Viktorija Bekam (45).

Ovo je jedna od najluksuznijih bolnica u Velikoj Britaniji, a uz prostrane apartmane sa dnevnim sobama mogu da se se pronađu i hladnjaci puni šampanjca. Pacijentkinje mogu ida izaberu ginekologa po želji a lekari i medicinske sestre su im non-stop na raspolaganju. Svako dodatno noćenje u bolnici košta oko 1.500 evra.

Video: Princ Čarls prvi put viđen u javnosti nakon što su princ Hari i Megan Markl digli buru u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LunaLuka

    8. jun 2021 | 23:45

    Moj porodjaj je kostao 3950€ i to u drzavnoj bolnici,bez ikakve privilegije i “titule”,to je normalna cena za inostranstvo 🤗

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA