Glumac kanibal započeo lečenje: Ženama hteo da pije krv, pisao da želi da ih pojede

Armi je u maju kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čejmbers i zatražio podršku od nje...

  • 0
Armie Hammer, Armi Hamer Armi Hamer / Foto: Shutterstock

Američki glumac Armi Hamer (34) se sam prijavio u ustanovu u kojoj se leče problemi s drogom i alkoholom, ali i problemi seksualne prirode.

Naime, početkom godine na društvenim mrežama objavljene su navodne glumčeve poruke u kojima priznaje da je kanibal i opisuje nastrane seksualne fantazije.

Armi je u maju kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čejmbers i zatražio podršku od nje, priznavši da mu je potrebna pomoć. Viđen je na aerodromu kako se oprašta od Elizabet i njihove dece. Kako piše "Vanity Fair", izvor blizak glumcu rekao je da je ovaj potez očiti znak da Armi želi da povrati nazad kontrolu nad životom, kao i starateljstvo nad decom.

- Moram da popijem tvoju krv. Ja sam stopostotni kanibal. Želim da te pojedem - samo su neke od poruke koje su kružile Tviterom.

Žena koja se u javnosti predstavila pod imenom Efi, na "Zoom" konferenciji za medije je izjavila:

- Armi Hamer me je brutalno silovao 24. aprila 2017. godine u Los Anđelesu što je trajalo četiri sata, udarao je mojom glavom o zid, povredio mi lice - započela je ona.

- Osećam ogromnu krivicu što nisam pre govorila o tome, možda bih sprečila druga zlodela - dodala je.

Aferu s Hamerom imala je od 2016. godine, dok je on još bio braku s Elizabet Čejmbers.

Podsetimo, Armi je najpoznatiji po ulogama u filmu "Šifra U.N.C.L.E." i u Netflixovom "Rebecca". Nakon optužbi, odustao je od projekta s Dženifer Lopez, a Dizni je odložio prikazivanje novog filma za 2023. godinu, pod nazivom "Smrt na Nilu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA