Hajdi Klum obukla topić i bezobraznom fotkom podržala svoju zemlju na Evropskom prvenstvu u fudbalu

- Nemačka, srećno danas - napisala je Hajdi Klum ispod golišave fotografije

  • 0
Hajdi Klum

Hjdi Klum; Foto: Profimedia

Manekenka Hajdi Klum (48) je vatrena navijačica fudbala, a u utorak je zapalila društvene mreže nakon što je objavila golišavu fotografiju.

No, imala je poseban razlog za to - podržala je svoju zemlju na Evropskom prvenstvu u fudbalu, a za samo par sati dobila je preko 186.000 lajkova.

- Nemačka, srećno danas - napisala je Klum uz fotografiju na kojoj pozira u topiću ispod koje nije imala ništa, pa su joj se zamalo videle grudi.

Istakla je svoju zavidnu figuru u donjem delu kupaćeg kostima i sa zanimljivim nakitom, no na to se ovoga puta niko nije obazirao s obzirom da joj je majica jedva prekrivala grudi.

Slavna Nemica inače poslednjih nekoliko nedelja ima pune ruke posla zbog snimanja showa "America's Got Talent" u kom je u ulozi voditeljke, a svaki slobodan trenutak koristi za svoju porodicu.

Klum je u braku s muzičarem Tomom Kaulicom (31), članom benda "Tokio Hotel". Iako zbog velike razlike u godinama mnogi nisu verovali u njihovu ljubav, srećni par svakim pojavljivanjem u javnosti dokazuje da su zaljubljeniji nego ikada.

Podsetimo, Klum i Kaulic venčali su se u avgustu 2019. godine na italijanskom ostrvu Kapri, ali sudbonosno "da" izrekli su već u februaru te godine, ali u tajnosti. Pre toga su u vezi bili dve godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA