Vrela Kortni u providnom topiću pokazala previše, ali pogledajte ovaj moćni stomak posle 3 porođaja

"Ova žena izgleda fantastično", "Kakav stomak ima Kortni", "Ponovo je izašla na ulice sa njim", "Predivan par, obožavam ih", glasili su komentari fanova

  • 2
Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan / Foto: Instagram/kourtneykardash

 

Kortni Kardašijan (42) i njen dečko Travis Barker (45) uslikani su u šetnji u Los Anđelesu, a tom prilikom rijaliti zvezda je nosila providnu majicu koja joj je otkrila cele grudi.

Naime, poznati par prošetao je u opuštenom izdanju, pa je tako Kortni nosila maslinastozelene pantalone i beli topić ispod kog nije nosila brushalter, pa su joj se ocrtavale bradavice.

Travis je nosio crne pantalone i crnu majicu, a oboje su obuli starke i skoro celo lice su pokrili zaštitnom maskom i maramom.

"Ova žena izgleda fantastično", "Kakav stomak ima Kortni", "Ponovo je izašla na ulice sa njim", "Predivan par, obožavam ih", glasili su komentari fanova.

Otkako se saznalo da su par, starleta i bubnjar benda Blink-182 ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, ali reakcije javnosti na njihovu vezu su podeljene.

S jedne strane, Kortninim obožavateljima je drago što je konačno vide srećnu i zaljubljenu, dok su Travisovi fanovi skeptični i komentarišu da su nespojiv par.

Podsetimo, Kortni je početkom godine potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom na društvenim mrežama.

Ona je tada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima.

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko nedelja otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. jun 2021 | 11:03

    Svaka od nas bi imala takav ili lepsi stomak posle tri, cetiri, pet porodjaja da imamo novca koliko ima ona . ..

  • Ak47

    17. jun 2021 | 16:46

    Kortni isprskao bi te....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA