≫ 

Pobednik Evrovizije u donjem vešu raspametio žene: "Rado bih ti se ušunjala u toalet..."

"Prezgodan, poludeću", "Kakvo telo", "Goriš", "Privlačiš me", glasili su komentari obožavateljki

  • 11
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision,

Damiano David; Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Mladi Italijan Damiano David (22), frontmen benda koji je pobedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", novom objavom na Instagram Storiju oduševio je svoje pratioce.

Naime, pevač je na fotografiji pozirao u kupatilu bez majice samo u donjem vešu, a tom prilikom je pokazao svoje isklesano telo.

On je na novoj fotografiji pokazao svoje zategnuto telo i ravan stomak, a u prvi plan su došle njegove tetovaže i muški polni organ.

"Prezgodan, poludeću", "Kakvo telo", "Goriš", "Privlačiš me", "Rado bih ti se ušunjala u toalet...", glasili su komentari obožavateljki. 

Nakon nastupa na Evroviziji postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu. 

Damiano ima neobičan stil. Voli šminku, nalakirane nokte, štikle i minđuše. Upravo zbog toga postao je glavna atrakcija najpoznatijeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Podsetimo, nakon pobede na Evroviziji, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influenserkom i manekenkom Đorđom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lepe devojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

- Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja - rekao je.

On je dodao da je prvo seksualno iskustvo imao s 13, 14 godina. Bilo je to s devojkom koja je bila starija od njega, a starije devojke su ga uvek i privlačile. I sadašnja devojka je starija od njega tri godine.

Njegove izjave izazvale su lavinu komentara, a mnogi se tiču toga da je "čudno što ističe da voli devojke s malim grudima, kad mu verenica ima ogromno poprsje".

Fotografije mladog pevača pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Uraganke se javile sa aerodroma: Petnaesto mesto im nije pokvarilo raspoloženje, pogledajte šta rade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA