Žena Aleka Boldvina pokazala "isklesano" telo na plaži, a on šeta sa "tepihom" na leđima i grudima

Nekada je bio muškarac za kojim su uzdisale žene širom sveta, a njegov izgled se dosta promenio u poslednjih 10 godina

  • 4
Hilaria Baldwin, Alec Baldwin, Alek Boldvin Hilarija i Alek; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac Alek Boldvin (63) nekada je bio muškarac za kojim su uzdisale žene širom sveta, a iako je i danas veoma popularan, njegov izgled se dosta promenio u poslednjih 10 godina.

Komičar i glumac snimljen je na plaži u Hemptonsu u Njujorku sa svojom 26 godina mlađom suprugom, instruktorkom joge Hilarijom i njihovom decom.

Dok je ona privačila pažnju svojim isklesanim telom, Alek je pokazao da on nije baš čovek od treninga. Na glumcu, koji je nosio sive kupaće gaće, isticali su se poveći stomak prepun dlaka, isto kao i njegova leđa. Takođe, njegova kosa je danas skroz seda.

Boldvin je u martu ove godine dobio šesto dete, ćerku Luciju sa suprugom Hilarijom s kojom je u braku od 2012. To je izazvalo kontroverze jer je beba rođena samo pola godine nakon što su dobili sina Eduarda početkom septembra.

Zbog toga su američki mediji pisali da su supružnici dobili ćerku preko surogat majke ili je usvojili jer nemoguće je da ju je Alekova supruga rodila. Dok su neki poželeli sreću supružnicima ispod Hilarijine objave o dolasku prinove, drugi su ih kritikovali, a onda se Alek obračunavao s njima.

- Ko je majka? Hilarija nije bila trudna. Rodila je pre šest meseci. Ako ste dobili dete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dete usvojeno, recite to - napisao je jedan pratioc.

- Je*eno začepi i gledaj svoja posla - odgovorio mu je tada Alek.

Podsetimo, supružnici od ranije imaju još četvoro dece, sinove Rafaela (5), Leonarda (4), Romea (3) i ćerku Karmen (7). Aleku je to sedmo dete jer je u prvom braku s glumicom Kim Besindžer dobio ćerku Ajrland (25).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E...

    24. jun 2021 | 13:50

    To je pravi muškarac! Svaka čast

  • moki

    24. jun 2021 | 18:40

    Faca bre i musko.. Sta treba da se depilira...?Pa nije bre svako ko ovi danasnji klinci.. Te briju noge,ruke,nogde dlake nemaju...

  • 24. jun 2021 | 18:26

    Ubila ga zena i deca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA