Oprostila mu prevaru, on je opet nasamario, a sad joj poručuje: "Hvala što si uz mene, volim te..."

- Srećan rođendan, Kloi. Hvala ti što si neverovatna partnerka, mama i najbolja prijateljica... - napisao je Tristan na svom Instagramu

  • 0
Khloe Kardashian  Tristan Thompson Kloi Kardašijan Kloi i Tristan; Foto: Profimedia/SETH BROWARNIK/INSTAR Images

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson su zajedno od 2016. godine i roditelji su ćerkice po imenu Tru, a sada je košarkaš čestitao 37. rođendan rijaliti zvezdi.

Naime, u poslednje vreme šuška se da je par raskinuo i da je košarkaš prevario Kardašijanku.

Prijatelji bivšeg para za "Page Six" su ispričali da je do raskida navodno došlo nakon što je model Sidnej Čejs izjavila da je imala aferu s Tristanom početkom godine.

Uz to, drugi izvor tvrdi da se košarkaš nedavno na privatnoj zabavi u Bel Eru zatvorio u sobu s čak tri devojke.

Košarkaš i rijaliti zvezda prvi put su raskinuli 2019. nakon što ju je prevario s Džordin Vuds (23), tadašnjom najboljom prijateljicom Kloine sestre, Kajli Džener (24).

Kloi je sada proslavila 37. rođendan, a Tristan joj je posvetio poslednju objavu na svom Instagram profilu. Objavio je niz njihovih fotografija, na kojima poziraju zagrljeni i u društvu ćerkice.

- Srećan rođendan, Kloi. Hvala ti što si ne samo neverovatna partnerka, mama i najbolja prijateljica, nego i najljubaznija, najbrižnija i najdraža osoba koju sam ikada upoznao. Tvoja ljubav i duh zarazni su za sve koji su te ikad upoznali. Hvala ti što si uvek bila tu za mene i što si stavljala našu porodicu na prvo mesto. Jako te volim. Želim ti odličan dan - napisao je Tompson u opisu objave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA