Tom Henks prestao da finansira sina nakon što je ponovo počeo da pije i puši travu

- Pokušala sam da mu pomognem, ali ne možete da se borite protiv tuđih demona - rekla je Kijana

  • 1
Tom, Chet Hanks Tom, Rita i Čet; Foto: Profimedia

Žena koja tuži sina Toma Henksa, Četa Henksa , zbog navodnog nasilja kaže da je mladi reper i glumac počeo da propada nakon što su ga roditelji finansijski "odsekli".

Naime, Kijana Parker je rekla da je Čet počeo da pije alkohol početkom prošle godine, otprilike u vreme kada je pandemija korona virusa počela da se probija širom zemlje.

Kada su Tom Henks i Rita Vilson saznali, prestali su da plaćaju njegove stvari, za koje ona veruje da su mogle da utiču na njegovo ponašanje prema njoj.

- Naša veza je bila u redu, ali on nije bio u redu... - rekla nam je.

- Nije se u početku loše ponašao prema meni, već je samo imao posla sa mamom i tatom koji su ga "odsekli" finansijski jer je ponovo počeo da pije i puši travu, a to nije bilo u njihovom pravilniku o podržavanju. Pa su to prekinuli - kaže Kijana.

- Pokušala sam da mu pomognem, ali ne možete da se borite protiv tuđih demona - zaključila je Kijana.

Podsetimo, Kijana Parker ga je tužila za milion dolara tvrdeći da ju je fizički i verbalno maltretirao tokom njihove veze, koja je trajala skoro dve godine.

Kijanini advokati su optužili 30-godišnjeg Četa da je pokazao porodično nasilje nekoliko puta u toku veze, pa su najavili tužbu tokom konferencije za štampu u Teksasu.

- Ovde se radi o nasilju u okviru odnosa između muškarca i žene, muškarca koji je mentalno i fizički ugnjetavao Kijanu Parker - rekao je njen advokat Kevin Murej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nest

    6. jul 2021 | 11:37

    Hahaha kakva faca, 2 godine trosi pare pa kad se zavrne slavina onda tuzi? Bem ih u demokratiju i vrednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA