≫ 

"Irina ne želi da se javno pojavljuje sa Kanjeom!": Otkriveni detalji odnosa manekenke i repera

- Ona ne želi da mediji misle da njih dvoje izlaze - kaže izvor

  • 4
Irina Šajk Kanje Vest Irina Šajk Kanje Vest Foto: Tanjug/AP, Profimedia/Splash

Kanje Vest (44) i Kim Kardašijan (40) pokrenuli su brakorazvodnu parnicu u februaru ove godine. Ovo je dalo povod medijima da pišu o navodnoj vezi repera sa manekenkom Irinom Šajk (35), s kojom se, prema nekim navodima, zabavljao i pre nego što je oženio rijaliti-zvezdu Kim Kardašijan (40).

Par je prvi put viđen zajedno na proslavi Kanjeovog rođendana u Provansi u Francuskoj. Međutim, izvor je za Page Six ispričao da simpatije nisu obostrane.

- Irini se Kanje sviđa kao prijatelj i ne želi vezu s njim - tvrdi pomenuti izvor, te dodaje da je reper pozvao Irinu da mu se pridruži na reviji modne kuće Balenciaga u Parizu, što je manekenka odbila.

- Ona ne želi da mediji misle da njih dvoje izlaze, pa ne želi ni da se javno pojavljuje sa njim, a da se pojavila u Parizu to bi izazvalo novu lavinu naslova - ispričao je izvor, te objasnio da je manekenka i na Kanjeovom rođendanu bila samo u ulozi prijateljice.

- To je bilo prijateljski, na rođendanu je osim nje bilo još 50 gostiju. Irina je sada zadovoljna samačkim životom i ne želi da je povezuju sa bilo kim - zaključuje izvor.

Video: Najskuplje patike ikada: Par Kanje Vestovih forsica po početnoj ceni od 1 milion dolara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    14. jul 2021 | 20:26

    Drago mi je

  • 🤡

    14. jul 2021 | 22:13

    Kako li izgleda posle provedene noci sa ovim tipom.

  • Tile

    15. jul 2021 | 01:24

    Imam osecać da je on nju samo platio i to vjerovatno masno, za neki kratki vikend i druzenje. Kakava veza kakavi bakarači.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA