≫ 

Britni Spirs konačno dozvolili da sama vozi automobil, a već je uslikana kako krši zakon

Pop princeza je uslikana za volanom svog belog Mercedesa, samo dan nakon što je njen dečko Sem Ašgari napravio manji sudar...

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Britni Spirs (39) uslikana je kako vozi automobil jednom rukom, dok je drugom držala mobilni telefon, čime je prekršila američki zakon (fotografije možete pogledati OVDE).

Naime, pop princeza je uslikana za volanom svog belog Mercedesa, samo dan nakon što je njen dečko Sem Ašgari napravio manji sudar u blizini njene vile u Kaliforniji.

Njegov incident se dogodio na 10 minuta udaljenosti od Britnine kuće, a Sem je priznao šta se dogodilo i srećom niko od učesnika u "čukanju" nije povređen. On je tom prilikom uslikan s dva policajca, kojima je rekao da je samo dve nedelje ranije kupio maslinasto zeleni džip, koji je vozio kada se desio sudar.

S druge strane, što se tiče Britni, u Kaliforniji nije dozvoljena vožnja automobila sa bilo kojim električnim uređajem u ruci, a razgovor preko telefona se može odvijati u slučaju bežičnih slušalica ili razgovora preko blututa i zvučnika.

No, iako je pevačica prekršila zakon, svi su ponovo srećni što je vide za volanom, iako joj je do skoro od strane njenih staratelja bilo zabranjeno da vozi ili da je vozi njen dečko u kolima.

Pre nekoliko dana Britni je takođe uslikana u svom Mercedesu kada je odlazila po kafu za poneti, a tom prilikom je uslikana sa ogromnim dijamantskim prstenom na domalom prstu leve ruke, pa se svi pitaju da li se verila u tajnosti.

Bilo kako bilo, fanovi isčekuju kraj suđenja i njeno konačno oslobađanje od starateljstva koje njen otac Džejmi Spirs ima nad njom već 13 godina i tvrde da je to što je vide za volanom samo znak da je na korak bliže pobedi.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA