Neodoljiva slika slavne Oskarovke sa najmlađim detetom: "Prepotentne od nje uče šta je normalnost"

Lepa glumica ima troje dece

  • 0
Kate Hudson

Kejt Hadson; Foto: Profimedia

Američka glumica i producentkinja Kejt Hadson (42) je objavila preslatku sliku sa svojom ćerkom na društvenoj mreži Instagram na kojoj je pokazala da i dalje ima zanosno telo.

Naime, lepa glumica je pozirala u zelenom bikiniju pored ćerkice Rani koja pokušava da nahrani mamu pomfritom, dok Kejt drži čvrsto zatvorena usta, a devojčica vrišti od sreće.

- Rani još uvek ne razume moju trening rutinu - napisala je u opisu slike ispod koje je prikupila skoro 123.000 lajkova.

"Imaš telo kao raketa, a Rani je preslatka", "Pojedi pomfrit", "Prepotentne da od nje uče šta je normalnost", "Hahaha, ja ne mogu ovo da gledam koliko ste slatke", "Dovela si liniju do savršenstva", "Obožavam ove prirodne i spontane žene", "Zaista, da bude primer kako izgleda nemati kompleks", glasili su komentari fanova.

Kejt inače na Instagramu prati 13,7 miliona pratilaca, a u poslednje vreme je objavljivala fotografije iz Grčke, gde snima drugi deo filma "Knives Out 2".

Podsetimo, zvezda serije "Glee" ima sina Rajdera (16) sa svojim bivšim suprugom Krisom Robinsonom (53), dok sina Bingama (8) ima sa muzičarem Metom Belamijem (42), a ćerku Rani ima (1) sa Denijem Fudžikavom (34).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA