≫ 

Ovo samo ona može da iznese! Lejdi Gaga dugo nije bila ovako ekstavagantna

"Ovo je stara Gaga", "To smo čekali da vidimo", "Ovo je previše za mene", "Prezgodna je", glasili su komentari fanova

  • 0
Lejdi Lady Gaga Lejdi Gaga; Foto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Američka pevačica Ladi Gaga je uslikana u Njujorku u ekstravagantnoj odevnoj kombinaciji, a svojim nogama je bacila sve prisutne u trans.

Naime, Oskarovka je uslikana u ljubičastom ponču "Pierpaolo Piccioli for Valentino", a tom prilikom se uputila u "Radio City Music Hall" na Menhetnu.

Gaga je istakla zategnute noge u bež sandalama, a svi komentarišu da iako je nosila visoke štikle, jeste i dalje veoma niska.

Pevačica italijanskog porekla je nosila ogromne naočare za sunce sa ljubičastim odsjajem u sred noći, a na glavi je imala ljubičasto perje.

"Ovo je stara Gaga", "To smo čekali da vidimo", "Ovo je previše za mene", "Prezgodna je", "Izgeda kao očerupana ptica, ali samo ona može to da iznese", glasili su komentari fanova.

Iako za sebe kaže da nije bila na plastičnim operacijama i da se ponosi svojim italijanskim nosom, brojne slike iz mladosti, a i razni ugledni hirurzi govore suprotno.

- S obzirom na to da joj nedostaju ekspresije lica, pretpostavljam da je stavljala botoks. Očita je razlika i u njenom nosu, pa se sigurno podvrgla rinoplastici - rekao je jedan britanski hirurg.

Fotografije slavne umetnice pogledajte u tekstu.

Video: Lajdi Gaga izlazi iz bazena dok se sa nje sliva voda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA