≫ 

Sa plaže pravo u teretanu: Nikol Šerzinger pokazala "isklesanu" figuru u minijaturnom bikiniju

Pokazala je svaki mišić na svom telu - na sobnom biciklu izvodi kardio vežbe, tu su i tegovi, radi zahtevne vežbe koje učvršćuju telo

  • 0

Nikol Šerzinger (43) je u teretani odradila intenzivan trening odevena u minijaturni bikini koji više otkriva nego što pokriva.

Pokazala je svaki mišić na svom telu - na sobnom biciklu izvodi kardio vežbe, tu su i tegovi, radi zahtevne vežbe koje učvršćuju telo.

Sve je dokumetovala u videu, pustila na Instagramu, a mnoge slavne ličnosti nisu ostale ravnodušne na njeno vežbanje, te su komenarisali: “Niko nije fit kao ti”, pisala joj je pevačica Nataša Bedingfield.

“Ok, znači sad vežbamo u bikiniju. Opet si podignula lestvicu. Idem da spavam, ovim ću se baviti sutra. Hvala Nikol. Izgledaš suludo dobro”, poručila joj je glumica Lavern Koks.

Ipak, mnogi njeni pratioci bili su iznenađeni i primećivali su mnogo drugih stvari na ovom videu.

"Ovo je više poziranje", "Ok, shvatili smo, zgodna si, sad se obuci u opremu za trening, zaboga", "Preteruje", neki su od negativnih komentara.

Kako Nikol trenita u bikiniju, pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku:

Video: Nikol Šerzinger u vrelim akrobacijama: Njena špaga tera muškarce da zaneme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA