≫ 

Muž ubijene influenserke pronađen mrtav! Policija: Njega smo osumnjičili za njeno ubistvo

- Utvrdili smo da je između njih dvoje postojala istorija nasilja u porodici, da je veza prestala i da je došlo do razvoda - rekao je inspektor

  • 0
Alexis Sharkey, Thomas Sharkey Tomas i Aleksis Šarki, Foto:Instagram/alexissharkey

Tomas Šarki, suprug pokojne inflenserke Aleksis Šarki, pronađen je mrtav skro godiu dana nakon je Aleksis pronađena mrtva pored puta.

Policija u Hjustonu potvrdila je tužne vesti, a na konferenciji za medije, istražitelj za ubistva Majkl Burov rekao je da inspektori šerifi pronašli Tomasa u kući na Floridi i da je on preminuo od samopovređivanja.

Majkl je dodao da su inspektori imali nalog za Tomasovo hapšenje i da su nameravali da ga optuže za bistvo supruge, čije je telo pronađeni u Hjustonu, 28. novembra 2020. godine.

- Istraga je utvrdila da je Tomas Šarki, njen suprug, jedina osoba koja je imala sredstva, motiv i priliku da počini ubistvo. Utvrdili smo da je između njih dvoje postojala istorija nasilja u porodici, da je veza prestala i da je došlo do razvoda. Takođe je bilo jasnih dokaza da Tomas Šarki nije bio iskren u vezi sa nekoliko ključnih pitanja i izjava koje je dao policiji - rekao je Burov.

Burov je rekao da istražitelji imaju "jasne dokaze da je Šarke sve uradio sam", ističući da "niko drugi nije osumnjičen za umešanost u slučaj i niko drugi nije pod istragom".

Nago telo pokojne Aleksis pronašli su gradski radnici su 28. novembra 2020. godine, tri dana nakon što je prijavljeno da je nestala, pored puta u Hjustonu. Obdukcija je kasnije utvrdila da je način smrti ubistvo, a uzrok smrti davljenje.

Tomas je javno tugovao za Alesksis na Fejsbuku, nazivajući svoju pokojnu ženu svojom "jednom i jedinom". Aleksisina porodica je od početka sumnjala da je reč o ubistbu.

- Verujem da je ubijena. Da. Na osnovu onoga što sam uspela da prikupim, kao i majčinog creva. Naučila sam vrlo mlada kao mama da verujem svojim utrobama - rekla je tada njena majka za ABC13.

Video: Influenserka se davi: Pozirala pa pala sa broda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA