≫ 

Britni Spirs se dogovorila sa bivšim mužem oko sinova - ova odluka je usrećila dečake

Dečaci sada imaju i dovoljno godina da sami donose izvesne odluke, navodi TMZ

  • 0
Britni Spirs i Kevin Federlajn, Britney Spears, Kevin Federline Foto: Profimedia

Pop zvezda Britni Spirs 13 godina bila je pod starateljstom svog oca Džejmija, a sada kada je ponovo slobodna postavilo se pitanje, šta će se dešavati sa njenim sinovima.

Naime, Britni je u od 2004. do 2007. godine bila u braku Kevinom Federlajnom, a par je dobio dvojicu naslednika, Šona i Džejdena.

Na veliku radost kako pevačice, tako i njenih obožavatelja koju si pomno ispratili čitavu situaciju koja ju je dugo mučila, Britni Spirs i njen bivši suprug neće ništa menjati kada su njihova deca u pitanju, sada kada je ona ponovo „na slobodi".

Pop princeza trenutno može da viđa naslednike Šona i Džejdena kad god da to poželi, kao i njen nekadašnji muž, a posle razgovora koji su obavili - to ostaje na snazi.

Federlajnov advokat Mark Kaplan ne sumnja da je dečacima ovako jednako lepo koliko i poznatim roditeljima, prenosi "TMZ", te da ništa neće uticati na rutinu, uključujući i to što im je mama odnedavno ponovo „na slobodi".

Britni Spirs i Kevin Federlajn, Britney Spears, Kevin Federline Britni Spirs i Kevin Federlajn, Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Prema daljim navodima, takođe, dečaci sada imaju i dovoljno godina da sami donose izvesne odluke. Pošto se nisu bunili, ne treba ih, kažu, ni dovoditi u neprijatne situacije ili izazivati strah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA