≫ 

Mnogi su ga otpisali, ali on se ne predaje: Slavni šmeker u javnosti nakon skoro dve godine

Izgledao je dobro i zdravo uprkos natpisima medija da je oboleo od demencije

  • 1
Jack Nicholson, Dzek Nikolson

Džek Nikolson, Foto: Profimedia/FlightPhotoAgency

Legendarni američki glumac Džek Nikolson (84) je viđen posle skoro dve godine u javnosti.

On se pojavio na utakmici LA Lejkersa čiji je veliki fan, a pre ulaska u dvoranu davao je autograme brojnim okupljenim obožavaocima.

Izgledao je dobro i zdravo uprkos natpisima medija da je oboleo od demencije. On je bio u društvu Reja (29) i pomno pratio početak sezone LA Lejkersa koji su igrali protiv Golden Stejt Voriorsa.

- Džek je izgledao veoma srećno što se vratio. On je amajlija Lejkersima! Izgledao je odlično i bio veoma unesen u igru, sve je pomno pratio, svaku akciju, sve! - rekao je izvor za E! News.

Osim Džeka, bilo je još slavnih na ovoj utakmici. Adel, Ašer, Džastin Biber, Kevin Hart, Džejms Korden, Kid Kadi, Lil Vejn i Flojd Mejveder Džunior su gledali kako Lejkersi pobeđuju Voriorse rezultatom 121:114.

Poslednji put Nikolson je fotografisan u javnosti u januaru 2020. godine, kada je takođe prisustvovao utakmici Lejkersa koji su igrali protiv njujorških Niksa.

Naime, on je poznat da vodi veoma povučen život, retko daje intervjue i paparaci ga uglavnom uhvate na utakmicama. Izuzetak je napravio kada je dao izjavu o smrti košarkaša Kobija Brajanta.

Video: Džoni Dep u Beogradu: Glumac se srdačno pozdravio sa predsednikom Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA