≫ 

Biberova žena se provodi dok njen stric Alek Boldvin proživljava pakao zbog ubistva

Hejli je ćerka Alekovog mlađeg brata Stefana

  • 0
Alek Boldvin Hejli Biber Alec Baldwin Hailey Bieber

Foto-montaža: Tanjug/AP

Glumac Alek Boldvin (63) na snimanju filma "Rust" slučajno je upucao i ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu (48), a njegova bratanica Hejli Biber (24), supruga Džastina Bibera, našla se na meti kritika zbog svog postupka.

Dok svet bruji o tragediji koja se dogodila, Hejli se na društvenim mrežama oglasila iz provoda, što su mnogi osudili, ali se nakon nekoliko časova oglasila i porukom podrške.

Biberova supruga i Alekova bratanica je na svom Instagramu objavila nekoliko selfieja i videa sa maskembala. Pozirala je s prijateljicom, a na posljednjoj fotografiji uhvatila je momenat dok šalje poljubac u kameru.

Nije poznato je li Hejli tada znala za tragediju koja je zadesila njenog strica Aleka, iako su medijji već tada brujali o tome. Džastinova supruga se nakon više od 10 sati nakon tragedije oglasila tim povodom.

- Šaljem puno ljubavi porodici Haline Hačins. Ovo je nezamisliva i užasna tragedija. Moje misli su takođe uz Džoela Suzu i njegov oporavak. Srce mi je slomljleno zbog svih koji su uključeni u tragediju - napisala je Hejli na Instagramu.

Inače, Hejli je ćerka Alekovog mlađeg brata Stefana (55), koji je takođe glumac. O Hejlinom i Alekovom odonosu se malo zna, ali je poznato da glumac nije bio na njenom venčanju sa Biberom.

- Nisam ni znao da je ceremonija tada. Samo su otišli i venčali se - rekao je Alek nakon venčanja pevala i Manekenke.

Podsetimo, Halina Hačins umrla je ubrzo nakon što ju je Boldvin upucao u četvrtak, 21. oktobra, oko 13:50 na ranču Bonanza Krik, u blizini grada Santa Fe u Novom Meksiku. Džoel Suza, režiser filma, takođe je povređen i proveo je nekoliko sati u bolnici, ali je pušten kasnije iste večeri.

Video: Prikazana crkva u kojoj je Alek Boldvin upucao koleginicu: Prvi snimci sa mesta velike tragedije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA