≫ 

Isplivali detalji incidenta između Zejna i Điđi: Ovo su strašne uvrede koje je rekao njenoj majci

Nakon vređanja ju je navodno gurnuo na komodu izazivajući psihički i fizički bol

  • 0
Zayn Malik, Gigi Hadid, Yolanda Hadid Zejn Malik, Jolanda Hadid, Điđi Hadid, Foto: Tanjug/AP

Slavna manekenka Điđi Hadid (25) i bivši član muzičkog benda "One Direction", Zejn Malik (27) prolaze kroz buran period nakon raskida.

Razlog je navodno taj što je Zejn, pisao je TMZ, navodno udario manekenkinu majku Jolandu Hadid. Sve se, prema nepotvrđenim navodima, dogodilo "u žaru svađe", zbog je ona navodno podnela krivičnu prijavu.

Zejn Malik je u četvrtak rekao da je njegov sukob sa Jolandom Hadid bio "privatna stvar", ali kako navodi TMZ, postao je javna, jer je u predmetu Zejn optužen za zločine protiv Điđi i Jolande Hadid i na kraju se izjašnjavao o krivici.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Zejn je bio sa Điđi u svojoj kući u Pensilvaniji 29. septembra i ušao u burnu svađu. Navodno je Jolandu nazvao „je*enom holandskom d*oljom“, naredio joj da se „kloni je*ene ćerke“. Rekao je ovo, iako je teško znati zašto da je "je*ena sperma koja je izašla iz njegovog je*enog k****."

Zatim ju je navodno gurnuo na komodu izazivajući psihički i fizički bol.

Zejn, s druge strane, negira bilo kakav fizički kontakt.

Što se tiče optužbe da je maltretirao Điđi, prema sudskim dokumentima, on je vrištao na nju, "zavezi je*ena jaja i brani svog partnera od tvoje je*ene majke u mojoj kući." Izvori sa direktnim saznanjima kažu da je Điđi zapravo bila u Parizu, ali joj je Zejn to navodno rekao tokom telefonskog poziva tokom incidenta.

Obezbeđenje je bilo "pri ruci", a prema dokumentima, Zejn je vrisnuo: "Vadi je*eni bakar iz moje je*ene kuće." Nadležni kažu da je Zejn pokušao da se bori sa obezbeđenjem.

Zejn se u sredu izjasnio krivim zbog uznemiravanja i kažnjen je, ali uz uslove. On je na 90 dana uslovne kazne po svakoj tački, ukupno 360 dana. Takođe mora da završi čas upravljanja besom i program nasilja u porodici. Ne sme da ima kontakt sa Jolandom ili obezbeđenjem.

Pod pretpostavkom da su svi uslovi ispunjeni nakon pest meseci, sudija bi mogao da prekine uslovni rad.

Kako se već pisalo, Zejn i Gigi su raskinuli u vreme incidenta. Zajedno dele jednogodišnju ćerku.

Video: David Dragojević: Majka je mogla da mi se šlogira, Dalilin otac od sramote ne sme na ulicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA